La Biblioteca allotja una exposició sobre Josep Carner i una altra sobre violència masclista

214
'Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany'

La Biblioteca Martorell allotja aquests dies dues exposicions de caire literari i social. La primera porta per títol Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany i la segona Trencant el silenci. Es podran visitar, fins al 14 de setembre, al vestíbul de l’equipament.

Josep Carner. Dir molt en un mig dir, seria mon afany és una exposició de petit format que repassa les etapes vitals i literàries de Josep Carner. La prioritat és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar. Una proposta ideada per Jaume Coll, comissari de l’Any Carner, i dissenyada per Enric Lluch. La mostra està produïda per la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, explica la tècnica de la Biblioteca, Josefina Canals.

Josefina Canals, tècnica Biblioteca Martorell

Trencant el silenci de l’Associació Lilium és una exposició de fotografies sobre la violència de gènere. Pretén conscienciar a la població sobre la dura situació en què es troben algunes dones víctimes de violència masclista. L’exposició consta d’un cartell de presentació, dos escrits personals que tracten sobre aquest tema i 14 fotografies inspirades per frases escrites a cada fotografia per les víctimes de violència de gènere.