La Biblioteca amplia el seu horari per acollir el servei d’Aula d’Estudi

2221
Biblioteca Martorell
Biblioteca Martorell

Coincidint amb els darrers dies de curs, les dates prèvies a les proves de selectivitat i els lliuraments de treballs acadèmics, la Biblioteca Martorell posa en marxa, del 15 de maig al 16 de juny, el servei d’Aula d’Estudi. L’horari serà els matins de dilluns a dissabte, de 10.00 a 14.00h, i les tardes de dilluns a divendres, de 16.00 a 23.00h.

L’Aula d’Estudi vol donar servei als estudiants de totes les edats que cerquen un lloc estable per a l’estudi o un espai de treball col·lectiu. Ofereix confortabilitat i lluminositat, tot garantint als usuaris les condicions òptimes de concentració, la possibilitat de fer servir material de consulta a l’abast, connectar-se a Internet a través de la xarxa wi-fi, o fer servir els ordinadors de l’equipament. Un espai silenciós on poder estudiar, individualment o en grup, que funciona durant els períodes més intensos d’exàmens.

Prop de 400 usuaris l’any passat

Durant el mateix període de l’any passat, l’Aula d’Estudi va registrar 396 usuaris, amb una mitjana de 18 visitants al dia. Per fer l’estadística, els responsables tenen en compte els usuaris que fan servir l’Aula d’Estudi fora de l’horari d’obertura de la Biblioteca, ja que durant la resta d’hores els resulta impossible diferenciar el número de persones que entren a l’equipament per fer servir els serveis bibliotecaris de les persones que només van a estudiar.

Aula d’Estudis