La Caserna acollirà dijous una jornada de ‘Networking’ per a emprenedors

914

Fem xarxa, fem empresa, iniciativa destinada a la promoció d’activitats formatives per a empreses i emprenedors de municipis del Baix Llobregat Nord, ha programat per a dijous 9 d’abril una jornada de Networking a La Caserna de Martorell. La proposta està destinada a que els participants treballin la seva xarxa de contactes presentant i donant a conèixer la seva iniciativa empresarial i contactant amb possibles clients, proveïdors i socis.

El Networking es dirigeix a empresaris amb l’objectiu de presentar, relacionar i vendre les seves empreses, contactar amb possibles clients, proveïdors i socis. Les empreses participants disposaran d’una agenda lliure per tal d’aprofitar el triple efecte del Networking. La jornada tindrà lloc de 9.00 a 14.00h al Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna (passeig del Quarter, 9).

Els participants hauran de lliurar a primera hora les inscripcions, documentació i acreditacions. A continuació, es farà l’acte de benvinguda per part de Fem xarxa, fem empresa (9.30h). La directora del Centre de Formació Professional d’Automoció de Catalunya, Teresa Casanovas, exposarà la ponència Col·laboració pública-privada: com assolir un projecte d’èxit (9.45h). Es presentarà el funcionament del Networwing (10.15h) i començarà la sessió (10.30h).

Fem xarxa, fem empresa
Els Ajuntaments del Baix Llobregat Nord han unit esforços per dinamitzar l’esperit emprenedor de la zona, educar emocionalment els emprenedors i acompanyar els empresaris perquè desenvolupin el seu talent i el seu potencial a través d’una funció professional útil, creativa i amb sentit.

El projecte permet oferir un seguit de cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat pensats per potenciar l’esperit emprenedor a la comarca a través d’eines com el mètode Canvas, dinamitzar el teixit empresarial a través de Networking i comunicació 2.0, i potenciar i reforçar les capacitats dels empresaris amb sessions de coaching i altres tècniques innovadores.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents Ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i està finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona i tots els Ajuntaments implicats.

Al projecte hi participen els Ajuntaments de Martorell, Abrera, Collbató, Esparreguera, Sant Andreu de la Barca i Sant Esteve Sesrovires.