La companyia Veïns actuarà a benefici de la Cavalcada de Reis aquest dissabte al Foment

427

La companyia Veïns del barri Font de la Mina i el Foment Parroquial de Cultura col·laboraran aquest dissabte 7 de novembre (20.30h) amb el Patronat de la Cavalcada de Reis amb una doble representació al teatre del Foment. Aquest és el cinquè any que s’estableix aquesta col·laboració solidària. Un suport important per tirar endavant una de les grans tradicions del Nadal a Martorell.

La companyia Veïns portarà a escena les obres de teatre Les xurris compartint pis i Gala d’entrega dels premis Caputxins 2015. Dues creacions que ja havien estrenat durant la darrera festa del barri el passat setembre, i que ara tindran la finalitat solidària d’ajudar a finançar la propera Cavalcada de Reis a Martorell.

El preu de l’entrada és de 8 euros, i els tiquets es poden adquirir el mateix dissabte des de tres quarts d’hora abans al Foment, o bé el dijous 5 de novembre al despatx del Patronat de la Cavalcada (Centre Cultural, segona planta) de 17.00 a 20.00h.

El president del Patronat de la Cavalcada de Reis Xavier Vila destaca que “qui s’apropi al Foment aquest dissabte s’ho passarà molt bé. En poc més d’una hora veurà una història d’unes noies que comparteixen pis i totes les trames i situacions quotidianes i divertides que passaran, i també una gala de premis amb gent de barri però amb similituds a l’entrega dels Òscar de Hollywood”. Per Vila, “aquesta sessió de teatre solidari li va molt bé al Patronat, perquè en ocasions anteriors hem arribat a mobilitzar entre 150 i 180 persones”.