La gent gran de La Vila fa festa a El Progrés amb la castanyada més pre nadalenca

929

L’Esplai de la Gent Gran de La Vila va celebrar aquest dissabte la festa de tardor aglutinant gairebé 130 persones al Cafè d’El Progrés. Es tracta de l’habitual castanyada, que per raons de disponibilitat d’espais en caps de setmana anteriors no es va poder celebrar amb anterioritat. Abans del berenar-sopar i del ball, l’alcalde Xavier Fonollosa i el president de l’Esplai Víctor Pujol van recalcar que el més important és trobar-se, fer festa i passar-ho bé.

Malgrat la pluja, la sala es va omplir amb 127 persones. Tots ells van gaudir d’una vetllada amb ball i berenar-sopar a base de canelons, entrepans i castanyes. No hi va faltar l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, acompanyat del regidor de Salut i Gent Gran Albert Fernández i de la regidora de Benestar Social Cristina Dalmau.

Fonollosa: “els esplais feu una feina fantàstica”

Fonollosa va destacar en la seva intervenció que “el més important és celebrar que estem junts i desitjar que l’any que ve sigui tan bo com aquest i que tinguem tots plegats salut i prosperitat”. L’alcalde no va desaprofitar l’oportunitat de “felicitar els esplais d’avis de Martorell per seguir tan actius. Feu una feina fantàstica”.

Pujol: “l’important és que ens ho passem bé”

El president de l’Esplai, Víctor Pujol, va reconèixer que “aquest cop celebrem una castanyada de pre Nadal, perquè ens ha resultat molt complicat trobar local a La Vila en dates anteriors amb capacitat per a tanta gent. Gràcies al conveni entre l’Ajuntament de Martorell i El Progrés ho hem pogut fer avui en aquest espai. El més important és veure’ns i passar-ho bé plegats”.