La guanyadora de ‘Tu cara me suena mini’ farà un concert solidari amb la fibromialgia

636

L’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica de Martorell organitza dissabte 11 d’abril un concert solidari al Centre Cultural amb la guanyadora del programa d’Antena 3 Tu cara me suena mini, Abril Montmany. La jove d’Hostalets de Pierola presentarà el seu disc Tot és possible.

Abril Montmany va ser una de les vuit participants infantils del programa Tu cara me suena mini, que Antena 3 va emetre els dijous durant tres mesos en horari prime time. La jove va concursar al costat del cantant Xuso Jones imitant artistes i duets de l’escena musical mundial com Dani Martín i Amaia Montero, Cher i Sonny, Rihanna i Eminem, Juanes i Nelly Furtado, U2 i Mary J. Blige, Alicia Keys i Alejandro Sanz o Amy Winehouse.

“Em vaig apuntar al càsting per viure una experiència diferent, però no m’esperava guanyar el concurs”, ha confessat Abril Montmany, qui durant tot el concurs va encapçalar la classificació fins a alçar-se amb la victòria final. L’artista es va endur una beca d’estudis musicals per poder progressar en la seva formació.

El seu primer treball discogràfic Tot és possible està format per nou temes propis. “Un disc especial pel fet que es tracta d’un projecte que he treballat conjuntament amb el meu pare” i la particularitat de la veu dolça i fresca de la jove cantant de 12 anys.

El concert solidari a benefici de l’Associació de Fibromialgia i Fatiga Crònica serà dissabte 11 d’abril a les 19.00h a l’auditori Joan Cererols del Centre Cultural. Les entrades costen 8 euros, 5 euros pels menors de 12 anys i majors de 65.