La guanyadora dels Premis Gaudí ‘Sis dies corrents’, divendres al Centre Cultural

1755

Dins el Cicle Gaudí de l’Acadèmia de Cinema Català, l’associació Cinema del Diable projecta divendres, 25 de març, a les 19.00h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural la pel·lícula Sis dies corrents de Neus Ballús. Podeu comprar la vostra entrada al portal entrades.martorell.cat.

Explica la història de Valero, Moha i Pep, treballadors d’un petita empresa de lampisteria i electricitat a les afores de Barcelona. Al llarg de la pel·lícula veurem com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació.

Protagonitzada per Valero Escolar, Mohamed Mellali i Pep Sarrà, la pel·lícula de Ballús ens construeix el relat de la relació que s’estableix entre els operaris i els clients, a través d’una comèdia tendra, natural i plena de carisma.

Sis dies corrents ha rebut diversos premis en l’última edició dels Premis Gaudí, en les categories de millor direcció de pel·lícula, millor pel·lícula i millor muntatge. A més, també va guanyar un Premi Espiga de Plata en la 66a edició de la Setmana Internacional del Cinema de Valladolid.