La martorellenca Laia Martret buscarà l’or a la final europea sub17 de futbol

827

La futbolista martorellenca Laia Martret (FC Barcelona) jugarà la final del Campionat Europeu sub17 de futbol i, en conseqüència, serà al Mundial que se celebrarà a la Índia. Aquesta final tindrà lloc demà a Sarajevo (20.00h) i enfrontarà la selecció estatal amb Alemanya, que lluitaran per fer-se amb l’or i tancar aquest campionat de la millor manera possible.

En la semifinal de la cita europea que es va celebrar dijous contra els Països Baixos, la selecció on hi és Martret va golejar per 3 a 0 i la martorellenca va disputar els últims 20 minuts de la semifinal. En aquest camí, hi arriben com les guanyadores dels grups A7 i A2 i del grup B, invictes en tots els partits que han disputat. Les alemanyes, de la seva banda, també han ofert un nivell altíssim, sumant per victòria cadascun dels seus partits i plantant-se a la gran final amb un triomf davant França per 1 a 0.

Entre les dues seleccions que es disputaran demà la medalla d’or han guanyat 11 de les 12 edicions que s’han jugat d’aquest campionat i s’hi han vist les cares en sis ocasions lluitant per la primera plaça de l’europeu. Ser en aquesta final dóna el bitllet a ambdues seleccions a lluitar en el Campionat Mundial sub17 que se celebrarà a la Índia