Laia Martret es banya en or al Campionat Mundial sub17 de futbol

1081
Laia Martret (imatge: RFEF)

La jugadora martorellenca Laia Martret s’ha fet amb la medalla d’or del Campionat Mundial sub17 de futbol que s’ha celebrat a la Índia i revalida l’or de la generació anterior, que ja va aconseguir-lo. La victòria per la mínima contra Colòmbia (0-1) s’ha decidit per un xut de la martorellenca, que ha desviat la colombiana Ana Guzmán al fons de la xarxa i que ha pujat a l’electrònic al minut 82.

El combinat dirigit per Kenio Gonzalo ha tornat a batre Colòmbia, contra qui ja va guanyar a la fase de grups (1-0). Avui, el partit no s’ha decidit fins ben entrada la segona meitat. Després d’un primer temps sense gols però amb oportunitats per a Cristina Librán, la represa ha deixat veure un conjunt estatal decidit a fer-se amb l’or.

La mateixa Librán ha marcat a l’inici del segon temps, però el gol no ha pujat al marcador per unes mans. I no ha estat fins al minut 82 quan la Martorellenca Laia Martret ha engaltat un xut que Ana Guzmán ha enviat dins la porteria i ha desfet la igualtat. En els darrers instants del partit, no ha hagut temps per a més, malgrat que Martret i Vicky López han tingut el segon gol a les seves botes.

La selecció estatal ha revalidat el títol de campiona del món que ja va aconseguir en la passada edició d’aquesta cita. Martret, integrant del FC Barcelona, ha estat acompanyada per quatre jugadores blaugrana i que són Vicky López, Judit Pujols, Nina Pou i Lucía Corrales.