La Mercè recupera un pessebre vivent presencial, amb mascaretes i algunes limitacions

1115
Pessebre vivent del Col·legi La Mercè

El Col·legi La Mercè ha organitzat aquest vespre una nova edició del seu pessebre vivent, als jardins d’El Progrés. Un esdeveniment tradicional que ha recuperat el públic, després que l’any passat es va haver de fer virtual. Gran part del professorat i molts alumnes han participat a la cita, que ha congregat centenars de persones.

Les diferents escenes pròpies d’un pessebre vivent -el naixement, l’anunciació, els oficis, els pagesos, el mercat, l’infern- han tornat a omplir aquest 2021 el jardí d’El Progrés, davant la mirada dels visitants. Hi han participat alumnes d’Infantil, de Primària i d’ESO d’aquest centre educatiu martorellenc.

El director pedagògic Dani Moll ha apuntat que “hi han pres part uns 18 a 20 alumnes per classe, que són de 25 cadascuna”. En el muntatge hi han treballat “tots els professors d’infantil, de primària i de secundària que han volgut”.

Dani Moll, director pedagògic del Col·legi La Mercè

El pessebre vivent ha tornat amb algunes mesures de seguretat. Moll explica que “hem posat cada grup bombolla a l’espai que li pertocava i tots els alumnes han fet la representació amb la mascareta posada, per respectar les mesures COVID-19”. El director pedagògic ha afegit, en la mateixa línia, que “no hem fet cantada de nadales per evitar aglomeracions”. “Per als visitants s’ha establert també un protocol. Han fet el circuit entrant per una porta i sortint per una altra, i sense fer aturades”.

Dani Moll, director pedagògic del Col·legi La Mercè

Moll ha tingut un recordatori “per als alumnes de 4t d’ESO, que han ajudat a muntar tot el pessebre vivent i les taules, i també per a alumnes de tercer, que demà s’encarregaran de desmuntar-ho tot. És una feina que es fa, però que no es veu”.

Dani Moll, director pedagògic del Col·legi La Mercè

A l’entrada del recinte s’ha instal·lat una bústia en la que tothom qui volia podia deixar un donatiu en favor de La Marató de TV3.