La música coral del Baix Llobregat es retroba a El Progrés aquest diumenge

559
Coral Sant Esteve
Coral Sant Esteve

El proper diumenge 26 de març, a les 18.00h, El Progrés obrirà les portes al Musicoral, un concert impulsat per la Federació Catalana d’Entitats Corals, que reunirà cantaires de quatre entitats musicals de la comarca del Baix Llobregat. La Coral Ars Nova de Martorell farà d’amfitriona de l’esdeveniment.

Raúl Galeano, president de la Coral Ars Nova, ha anunciat que hi participaran “el Cor Adinoi de l’Hospitalet, l’Orfeó Vicentí de Sant Vicenç dels Horts, la Coral Àuria de Cornellà, i l’Orfeó Catalònia també de Cornellà. Ens ajuntarem gairebé 130 cantaires, per celebrar aquesta fita de cant coral”.

Raúl Galeano, president Coral Ars Nova de Martorell

L’entitat Ars Nova de Martorell, actualment dirigida per Xavier Pagès, compta amb gairebé 50 anys d’història, i en aquesta ocasió convidarà a les altres agrupacions a participar-hi d’aquesta cita musical. Això sí, Galeano ha comunicat que “la Coral martorellenca no cantarà perquè som els amfitrions, però tenim una sorpresa preparada per al mes de juliol”. Així, el president ha avançat que properament duran a terme “una estrena molt interessant també al teatre El Progrés, de la qual no us puc avançar res, però us garanteixo que en gaudireu molt”.

Raúl Galeano, president Coral Ars Nova de Martorell

El Musicoral, amb 37 anys d’història, compta amb 41 corals del Baix Llobregat inscrites i munta recitals arreu amb l’objectiu d’intercanviar experiències i difondre el cant coral.