La Policia Local de Martorell deté a quatre persones per robatori amb violència

975

La Policia Local de Martorell van detenir a quatre persones per un presumpte delicte per robatori amb violència. Els agents van intervenir una furgoneta amb material robat. Els detinguts són Khalil S., Mohamed A., Mohamed U. i Redouan T i van ser traslladats a les dependències de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Martorell.

Una furgoneta amb material robat
Els fets van passar de matinada al carrer de Gomis, al barri de Can Carreras, quan els agents de la Policia Local van veure com una persona tancava de forma precipitada les portes d’una furgoneta davant la presència policial. Els agents van localitzar a quatre persones que estaven situades darrera la furgoneta i van iniciar el procés d’identificació.ç

A l’interior del vehicle s’hi van trobar diversos objectes (telèfons d’última generació, microtargetes, targetes de memòria, material de construcció, calçat, aparells electrònics, dues bicicletes i una motocicleta) que posteriorment es van identificar com a sostrets.

En el moment de la detenció, també es va obrir una denúncia a Redouan T, com a titular del vehicle, per incautar marihuana en l’interior de la furgoneta. Durant el mes d’octubre, els agents de la Policia Local van detenir a 14 persones per diversos delictes.