La rambla de Les Bòbiles viurà diumenge el Forastock amb més botigues i ofertes

982

L’Associació de Botiguers Nou Martorell organitza aquest diumenge 4 de setembre a la rambla de Les Bòbiles i durant tot el dia una nova edició del Forastock, la fira en la que els comerços associats mostren els seus productes al carrer. L’organització preveu una participació rècord, rondant la setantena de tendals instal·lats. Paral·lelament a les ofertes de comerços i a la liquidació d’estocs de l’estiu, hi haurà atraccions infantils i servei de bar.

Des de les 10.00h i fins a les 20.00h de manera ininterrompuda, el Forastock aglutinarà establiments de moda femenina, masculina i infantil, complements -bosses, sabates, bijuteria i altres-, complements infantils per a la tornada a l’escola, clíniques dentals, botigues relacionades amb l’estètica i d’altres de decoració de la llar. També s’instal·laran un parell de bars per a que la gent pugui prendre’s un refresc i un entrepà, i inflables per als més petits. Com diu el vicepresident de l’associació, Toni Cruz “el Forastock vol oferir estocs de final de la temporada d’estiu, però també hi ha qui fa un avanç de la propera temporada, qui proposa ofertes o simplement qui ve a donar-se a conèixer”.

Més tendals expositius que mai
És previst que aquest Forastock sigui el més participatiu celebrat fins ara: “anem camí del rècord, ja que necessitarem prop d’una setantena de tendals, entre els comerços habituals, l’oferta d’automoció, els dos bars i els inflables”, diu Cruz. Tot plegat, per aconseguir “una jornada familiar, un diumenge d’esbarjo per passejar i conèixer les nostres botigues i les promocions que aquestes fan”.

Quarta de cinc cites anuals
La cita és, cronològicament parlant, la quarta de les cinc que l’associació duu a terme al llarg de l’any. Anteriorment, ja s’havia fet un Forastock el primer cap de setmana de març, la Fira Comercial i Medieval durant els dos dies del primer cap de setmana de juny i la Nit de Rebaixes del segon dissabte de juliol, i quedarà per al segon cap de setmana de desembre la Fira de Nadal. Cruz explica que “aquestes cites tenen molt bona acceptació per part dels comerciants i del públic”.