La Supercopa de Catalunya d’Handbol ja té finalistes i Martorell s’engalana per a l’esdeveniment

705

El KH7-Granollers i l’Handbol Sant Quirze en modalitat femenina (dimarts, 18.45h); i el FC Barcelona i el Fraikin Granollers (dimarts, 21.00h) en la masculina, seran els quatre equips que tractaran d’aixecar el títol de la Supercopa de Catalunya d’Handbol aquest dimarts 29 al pavelló Municipal Can Cases de Martorell. Cal recordar que és el segon cop que es juga aquest campionat a la població.

L’Handbol Sant Quirze va estar el darrer equip a classificar-se per a la final, després d’un intens partit contra el FH Sant Vicenç, empatat fins als segons finals (26-27). Els vallesans s’enfrontaran al KH-7 Granollers, que va progressar fa uns dies després de vèncer l’OAR Gràcia Sabadell per 23 a 39. Aquesta serà la segona vegada que ambdós equips s’enfrontin a la final, després de fer-ho l’any 2020.

En categoria masculina, el FC Barcelona toparà amb el Fraikin Granollers després de batre al CH Sant Esteve de Palautordera per 15 a 51. Els dos equips reeditaran la mateixa final des que la competició va adoptar el nom de Supercopa de Catalunya a la temporada 2012/2013. Els culers ja van aixecar el trofeu la temporada passada a la localitat.

Les finals es podran veure per televisió

Les dues finals es podran seguir en directe pel canal Esport3. Jaume Fort, president de la Federació Catalana d’Handbol, deia que “volem pujar el llistó i això que l’any passat vam pujar l’estàndard que volem donar des de la Federació Catalana perquè volem vendre el millor possible el nostre esport. Venir aquí va ser un pas endavant claríssim. A més, és important tenir visibilitat per l’esport amb l’oportunitat de poder veure els partits també des de casa”.

Jaume Fort, president de la Federació Catalana d'Handbol

El passat divendres es va presentar la 9a edició de la Supercopa de Catalunya d’Handbol al Pavelló de Can Cases. L’acte va comptar amb la presència del regidor Albert Fernández, com a alcalde accidental de Martorell, del president de la Federació Catalana d’Handbol, Jaume Fort, i del president del Club Handbol Martorell, Jordi Florenza.