La UFS Martorell vesteix de gala el Pavelló Can Cases per rebre la nova temporada

818
Presentació UFS Martorell
Presentació UFS Martorell

La Unió Futbol Sala Martorell ha presentat aquesta tarda els equips de la temporada 2022-2023 en una festa al Pavelló Esportiu Can Cases. Llums, música i actuacions que han amenitzat una jornada de posada de llarg per al club que presideix Raúl Rozalén i que enguany ha crescut en 50 jugadors, apropant-se als 200.

Enguany, el club suma quinze conjunts de totes les categories i com a novetat, compta amb un sènior femení que completa la feina que va començar anys enrere per donar cabuda, també, a jugadores de futbol sala a Martorell. De fet, són dos, els conjunts femenins, afegint-hi el juvenil. En la modalitat masculina, les plantilles es reparteixen en un prebenjamí, dues benjamins, tres alevins, quatre infantils, un juvenil i dues més en la categoria sènior.

Els primers equips vermells, a Segona

Pel que fa als primera equips, el masculí està entrenat per Cristian Guzmán i milita a Segona Divisió catalana, mentre que el femení està dirigit per Quim Peña i aquesta temporada competirà a la Segona Divisió Catalana. Valter Pereira n’és el coordinador general, mentre que Quim Peña s’encarrega dels dos equips femenins i Carles Jimeno és el delegat general i responsable dels tràmits amb la Federació Catalana de Futbol (FCF). En la seva intervenció, Valter Pereira ha agraït la confiança que ha fet en ell el club, i ha apuntat que “hem muntat un grup humà molt bo” i creu que faran una feina global per als jugadors i jugadores.

Valter Pereira, coordinador UFS Martorell

Durant l’acte de presentació, al qual han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa i els regidors Gerard Mimó, LluísSagarra, Sole Rosende, Elisabet Plaza i Albert Fernández, s’han intercalat les actuacions musicals de Lucas Mesa i Carla Zaldívar, concursants del programa Idol Kids, el reconeixement als patrocinadors que fan costat a l’entitat i l’entrega de premis al concurs fotogràfic d’estiu.