La Xarxa Martorell programa set espectacles de teatre infantil i familiar per al 2021

719

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil de Martorell ha confeccionat una programació d’esdeveniments -teatrals, de titelles, dansa, rondalles, circ i màgia- per al primer semestre de 2021. En total, es preveu la celebració a Martorell de set espectacles -quatre d’ells, de pagament i tres de gratuïts-. L’entitat posarà a la venda un abonament per a veure els quatre espectacles de pagament al preu de 12 euros.

Per tal d’adaptar-se a les màximes condicions de seguretat, els espectacles es faran a la Nau#2 de Ca n’Oliveres, que permet garantir les mesures de distància interpersonal. Seran sempre en diumenge a les 12.00h. No obstant, l’escenari o la mateixa celebració de l’esdeveniment pot variar segons la situació de la pandèmia en cada moment i el que dictaminin les autoritats sanitàries.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell, destaca aquesta i altres mesures de seguretat adquirides, com ara l’obtenció exclusiva de les entrades per internet -sense venda a taquilla- i el fet de no imprimir publicitat, sinó difondre-la al web i xarxes socials.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Domènech qualifica “d’excel·lent” la programació prevista per l’arrencada de 2021, amb set espectacles: “Un cada mes. N’hi haurà quatre de pagament i tres de gratuïts. Trobareu tota la informació a laxarxamartorell.cat”.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

Si tot va bé, la programació començarà el 17 de gener amb la companyia La Tal, que presenta Italino Gran Hotel. La seguiran tres propostes de teatre familiar i titelles: Gúlliver al país de Lil·liput, del Centre de Titelles de Lleida -7 de febrer-; La petita Campmany de la Companyia Tanaka -7 de març- i La Caputxeta, de l’Estaquirot -11 d’abril-.

Ja de caràcter gratuït, la programació es completarà el 26 l’abril amb la Companyia Ponten Pie i l’espectacle Loo, teatre de sensacions recomanat per a nenes i nenes de 2 a 5 anys. Seguirà el 16 de maig amb Joc de cadires de la Cal Teatre, i finalment Antipasti de la companyia El que ma queda de teatre, amb circ i màgia inclosa el 13 de juny.

Andreu Domènech, president de La Xarxa Martorell

La Xarxa ha creat un abonament al preu de 12 euros -tant per a infants a partir de 3 anys com per a adults- per a veure els 4 espectacles de pagament. Per a obtenir-lo, o bé per comprar entrades a algun dels espectacles -al preu únic de 6 euros per persona- cal dirigir-se al web www.laxarxamartorell.cat.Programació de La Xarxa 2021

Programació de La Xarxa 2021