La Xarxa reprèn els espectacles infantils i fa l’estrena diumenge amb titelles

1052
Safrà i Serafí
Safrà i Serafí

La Xarxa d’Espectacle Infantil i Juvenil torna a posar en marxa la programació estable de teatre familiar a Martorell, adequada als temps actuals. Aquest diumenge 20 de setembre, a les 12.00h, hi haurà la sessió de titelles que porta per títol Safrà i Serafí, a la pista coberta de l’annex del Pavelló Esportiu Municipal. L’entitat garantirà l’aplicació d’unes mesures de seguretat adequades al moment present.

Safrà i Serafí és un espectacle de la companyia Txo Titelles, postposat el passat 29 març a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la COVID-19 i el confinament. Hi apareixen dos personatges, en Safrà i en Serafí, dos ratolins. En Safrà és marró i bastant alt, li encanta cosir i al cau sempre hi ha teles de colors, mentre en Serafí és gris i força baixet, li encanta llegir i el seu cau sempre és ple de diaris. A tots dos els encanta el formatge, però no s’entenen gaire. Tot canvia quan apareix un ratot dolent que els vol ensarronar.

“El seu lema és ‘Junts aconseguim fer coses que tots sols no ens en sortiríem’, i parla del valor i de la força de l’amistat”, explica la responsable de difusió d’espectacles de La Xarxa Martorell, Anna Porta:

Anna Porta, responsable de difusió d'espectacles de La Xarxa

Porta explica que l’espectacle compleix tots els protocols de seguretat i d’higiene necessaris, en col·laboració amb l’Ajuntament, per fer front a la COVID-19: “És un espai amb bona ventilació, a cobert però sense parets laterals”.

La venda d’entrades només és operativa per Internet en aquest enllaç i “no cal imprimir-les per al dia de l’espectacle, sinó dur-les al mòbil, i es validaran allà amb el codi QR”. Porta recorda que no es podran comprar entrades in situ -no s’obrirà la guixeta-, i que tots els abonats de la temporada 2019-20 hi accediran de forma gratuïta sempre que portin l’abonament i el mostrin a l’entrada. Finalment, es recomana “venir amb antel·lació, per fer l’entrada graonada, estar al cas de les indicacions i tenir present que no hi haurà servei de lavabos”.

Anna Porta, responsable de difusió d'espectacles de La Xarxa

La Xarxa preveu per la temporada 2020-21 tornar a fer una programació estable amb un espectacle mensual -de teatre, titelles, dansa, música o contes-, tot i que encara no està plenament definida, degut a les circumstàncies del moment. Des de l’organització s’anirà informant puntualment dels següents espectacles tan bon punt es programin.

Espectacle 'Safrà i Serafí'
Espectacle ‘Safrà i Serafí’