L’absolut femení del CN Martorell guanya a Girona i mana a la fase d’accés a l’ascens a Primera estatal

708
CN Martorell (Svetlana Akimova)

Triomf per la mínima de l’asbolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell a la piscina del GEIEG a Girona, on va guanyar per 7 a 8 i se situa al capdamunt de la segona fase de la Lliga Catalana Absoluta de Primera Divisió, la decisiva per conèixer quins seran els equips que disputin l’ascens a Primera Divisió estatal.

Les martorellenques van dominar el marcador des de l’inici, amb un parcial de 2-5 en els dos primers quarts. En la represa, un empat a 3 va deixar el marcador obert, i les gironines van acostar encara més distàncies, amb un darrer parcial de 2 a 0. Però les de Rafa López van ser capaces de mantenir el domini a l’aigua i no van cedir a Girona. Amb aquests dos punts se situen al capdamunt de la classificació en solitari, amb un balanç de cinc victòries i una derrota. Les martorellenques accediran a la fase d’ascens a Primera estatal si clouen aquesta fase en primera o segona posició.

Desfeta al CE Torrent de Llops

Cruel derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell, que tot i avançar-se en el marcador contra l’Atlètic Vilafranca, van encaixar dos gols a la segona meitat que van segellar el triomf per als penedesencs (1-2). Els d’Albert Nualart van desaprofitar l’oportunitat de recuperar el coliderat i empatar amb l’atlètic Sant Just, que ha empatat a zero amb el FC Sant Quirze aquesta jornada.

Albert Serrats va posar per davant el primer equip blanc-i-vermell en una acció confusa. Amb un jugador de l’Atlètic Vilafranca a terra, el martorellenc va empènyer suaument un servei de Jose Balada i va establir el primer avantatge quan només passaven vuit minuts. Els martorellencs tindrien més opcions d’augmentar la seva renda i només un intent de l’Atlètic Vilafranca va inquietar la porteria defensada per Marc Ollé.

En la represa, un gol de Pol Via va destarotar el guió dels d’Albert Nualart. Massa nerviosos, no van gestionar bé la renda i van tenir problemes per crear perill. En les opcions que van comptar per desfer l’empat a 1, les finalitzacions no van ser les més encertades i els minuts anaven passant. El desenllaç va ser del tot inesperat.

En una contra que van signar els penedesencs, Michael va tallar-la provocant un penal sobre Boada. El martorellenc era expulsat i l’Atlètic Vilafranca convertia la pena màxima en el minut 94, un gol que tancava el partit amb l’1 a 2. Aquesta derrota va tallar les opcions dels martorellencs de recuperar el coliderat, davant l’empat de l’Atlètic Sant Just contra el Sant Quirze. Per a l’entrenador de l’equip, Albert Nualart, el seu equip va cometre errades en el tram final que van ser determinants en patir aquesta derrota

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

Els martorellencs havien engegat la jornada amb opcions de recuperar la primera plaça i ser colíders amb l’Atlètic Sant Just, però la derrota els deixa, ara, a tres punts de l’objectiu. En les dues properes jornades visitaran l’Olímpic Can Fatjó i la Peña Màlaga.

En clau femenina, el primer equip del Club de Futbol Martorell va perdre 1 a 4 contra l’AEM Lleida al Complex Esportiu Torrent de llops. El conjunt d’Issam el Azzouzi va encaixar dos gols i tot i que hi va respondre a través de Jasmina Alarcón, va rebre dues dianes quan les martorellenques van reaccionar. Aquesta derrota les baixa fins la novena plaça, amb 25 punts.

L’handbol trenca el millor mes del curs

En handbol, derrota del primer equip del Club Handbol Martorell per 28 a 31 davant l’Handbol Esplugues. Els de Christian Stahringer van avançar-se aviat en el marcador, amb fins a 6 gols de renda a punt d’arribar a l’equador de la primera meitat. Però els espluguins van capgirar el marcador abans de cloure el primer temps. En només dos minuts, van passar de l’11-10 al 12-13 i van endur-se la primera entrega.

En la represa, els visitants van prendre una renda de tres gols molt aviat que no van abandonar i que els va servir per encarar el tram final de partit, on van mantenir els tres gols d’avantatge i van sumar la victòria. El 28-31 deixa els groc-i-negres cinquens per la cua.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del Club Bàsquet Cornellà per 90 a 78. Els de Toni Olivares van endur-se el primer quart, per 16 a 21, però els tres següents quarts van ser per als locals, que a base d’encert van segellar el triomf. Els blaus, amb un balanç de 10-10, són vuitens a la classificació.