L’AE Minguella i La Salle Manresa s’emporten els trofeus del 22è Torneig Vila de Martorell

705
22a Edició del Torneig Vila de Martorell

Aquest divendres ha conclòs la 22a edició del Torneig Vila de Martorell en categoria cadet, que organitza el Club Bàsquet Martorell, al Pavelló Esportiu Municipal. Aquesta competició es va iniciar el passat dimecres 27 de desembre i durant tres dies ha acollit 18 partits i 10 equips participants, 6 femenins i 4 de masculins. Així, en la categoria femenina, s’ha proclamat campió l’AE Minguella, i per la part masculina, La Salle Manresa ha estat el vencedor. L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el regidor d’Esports, Gerard Mimó i han oficiat l’entrega de premis als guanyadors.

Les finals s’han jugat entre l’AE Minguella i el cadet femení del CB Martorell, i per la part masculina se l’han disputat La Salle Manresa i Jac Sants. Així, l’entrenador del CB Martorell, Toni Mesa, ha valorat que aquests últims partits han estat “més desigualats del que esperàvem, perquè les semifinals femenines han estat més renyides i, per tant, ens ha sorprès aquest -30, perquè les noies han fet molt bona feina. Tot i així, el Minguella ha fet molt bon partit, i s’ha merescut la victòria. En l’àmbit masculí, sabíem que el Manresa venia com a gran favorit, i ho ha demostrat guanyant de 60 punts al Jac Sants a la final”.

Toni Mesa, entrenador del CB Martorell

Llevat d’aquesta desigualtat en els últims partits, la presidenta del Club Bàsquet Martorell, Laura Amat, ha descrit el Torneig com a “tres dies fantàstics plens de bàsquet, i on tothom, jugadors, jugadores i entrenadors s’ho han passat molt bé, per tant, ha estat tot un èxit”.

Laura Amat, presidenta del CB Martorell

Quant a l’organigrama dels equips, en aquest Torneig, els sis equips de la categoria femenina s’han distribuït en dos grups: en el Grup 1 hi han estat l’UESC, el FC Barcelona-Santfeliuenc i el CB Martorell, mentre que al segon estaven el Minguella, el CBSJO i el Lima-Horta. S’ha jugat per un sistema de lligueta triangular, és a dir, de 3 partits. Pel que fa als equips masculins, tots quatre han format un únic grup i tots han accedit a les semifinals. Després de jugar els últims partits, s’han repartit els trofeus als guanyadors.