Laia Martret, triada per preparar la segona fase de l’europeu sub19 de futbol

670
Laia Martret (imatge: SELFEM)
Laia Martret (imatge: SELFEM)

La futbolista martorellenca del FC Barcelona Laia Martret serà a la convocatòria dels entrenaments de la selecció estatal sub19, del 27 al 29 de març. Martret és una de les escollides que l’entrenadora Sonia Bermúdez ha cridat a concentrar-se a Alfàs del Pi (Alacant) per preparar la segona ronda del campionat d’Europa sub19, que començarà l’1 d’abril.

En aquesta fase, la selecció estatal ha quedat enquadrada al grup A4 amb Bielorússia, Eslovènia i Anglaterra, contra qui s’enfrontarà, respectivament, els dues 5, 8 i 11 d’abril. Els equips guanyadors de cada grup s’uniran a Bèlgica (la selecció amfitriona) a la fase final, que tindrà lloc des del 18 fins el 30 de juny. La selecció estatal va superar la primera fase, que es va celebrar el passat mes de novembre, i en cas d’arribar a la fase final, defensarà el vigent títol de campiona d’aquest torneig.

El FC Barcelona, juntament amb el Reial Madrid, són els dos clubs que aporten més jugadores a la cita, i és que amb cinc futbolistes cadascú, basteixen gran part d’aquesta convocatòria. Martret comparteix convocatòria amb les blaugrana Meritxell Font, Martina Fernández, Júlia Bartel i Lucía Corrales. Per part del club blanc, hi viatjaran Sofía Fuentes, Olaya Enrique, Sara Martín i Carla Camacho. Eunate Astralaga Sara Ortega, Maite Zubieta (Athletic Club), Andrea Medina i Lucía Moral (Atlètic de Madrid), Esther Laborde i Ornella María Vignola (Deportivo Alavés SAD), Silvia Lloris, Erika González i Estela Carbonell (Levante UD SAD), Sandra Villafañe i Marina Rivas (Madrid CFF) i Irene Miguélez (Villareal CF SAD) tanquen aquest grup a Alfàs del Pi.