Contractades 12 persones en situació d’atur dins el projecte ‘Treball als barris’

1564

L’Ajuntament de Martorell, a través del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, ha contractat 12 persones en situació d’atur, gràcies a la subvenció del programa ‘Treball als barris 2021’, impulsat i finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). Els usuaris faran tasques de millora a l’espai urbà, així com tasques administratives.

De l’1 de març al 31 d’agost, nou persones prestaran els seus serveis amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals, realitzant actuacions del projecte ‘Millora de l’espai públic: urbanització de carrers, passatges i places al barri de la Vila’. Tres usuaris treballaran amb el càrrec d’oficial de paleta i sis amb el càrrec d’ajudant de brigada.

Dues usuàries més treballaran amb categoria d’auxiliar administratiu, del 4 de març al 3 de setembre, amb jornada laboral de 37,5 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a diumenge actuant dins del programa ‘Assessorament i promoció en l’àmbit de l’habitatge social’.

Del 4 de març al 3 de setembre, treballarà una altra usuària amb jornada laboral de 37,5 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres, com a ‘Prospectora d’empresa i cens de locals i habitatges buits de la Vila’.

Les 12 persones contractades han fet una formació professional obligatòria de prevenció de riscos laborals, impartida aquest dijous a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner.

Projecte ‘Treball als barris 2021’

El projecte ‘Treball als barris’ és un dispositiu de suport a programes experimentals i de foment de la igualtat d’oportunitats per afavorir la inserció sociolaboral de col·lectius amb dificultats d’inserció. Està integrat per diferents programes gestionats per l’Ajuntament, a través del Departament de Promoció Econòmica, destinats a contribuir al desenvolupament econòmic i l’ocupació a La Vila.

L’objectiu és que les persones contractades puguin adquirir i millorar determinades competències de cara a la seva inserció laboral, a través d’obres o serveis d’interès general i social.