L’AMCAM és convidada a participar al 2n Saló Retromoto Barcelona amb motiu dels seus 25 anys

1076
Moto BSA AMCAM

L’Associació de Motos Clàssiques i Antigues de Martorell (AMCAM) participarà al 2n Saló Retromoto Barcelona, del 3 al 5 de març a La Farga de l’Hospitalet. Hi exposaran la BSA de l’any 1921, la primera Sanglas de la Guardia Urbana de Martorell i un collage de fotografies sobre la història de l’associació.

L’entitat ha estat convidada al Retromoto Barcelona “en reconeixement a la tasca de restauració de motos clàssiques que duem a terme des de fa 25 anys”, ha dit el president de l’AMCAM, Mario Céspedes. En un estand cedit gratuïtament pels organitzadors, exposaran la històrica BSA 350 de 1921 que l’entitat va comprar l’any 2015. La va comprar la família Quadrats i, durant la Guerra Civil, va estar amagada en un cup, on hi va reposar fins a finals dels 70. La família Bolart, especialistes en la restauració de motos i cotxes antics, la va localitzar i la va restaurar fins a donar-li l’esplendor actual. També la Sanglas 400T de 1967, un dels dos primers vehicles motoritzats de la Guàrdia Urbana de Martorell que es va poder conservar.

La segona edició del Saló RetroMoto Barcelona oferirà un destacat programa d’activitats que busca “centrar l’atenció dels aficionats a aquesta fira, l’única de la península dedicada en exclusiva a les motos clàssiques”, ha indicat. La fira comptarà amb l’homenatge al pilot català Toni Gorgot, la presentació dels 3H de Resistència Clàssiques d’Alcarràs i del repte de Min Grau en l’Illa de Man Classic TT, una mostra monogràfica de trialeres d’Ossa, o concentracions, entre altres actuacions. “És un saló jove que cada cop pren més força, amb la presència de gent de tot l’estat espanyol. Per a nosaltres és una satisfacció molt gran poder-hi representar la nostra entitat i el nostre poble”, ha remarcat Céspedes.

Calendari d’activitats AMCAM

Els socis de l’AMCAM faran una sortida de muntanya a Loarre (Osca) els dies 5 i 6 de març; per la Fira de Primavera prepararn una exposició a Cal Ferreret; el 29 de maig marxaran d’esmorzar traginer a Igualada; el 12 de juny la 8a Pujada a Montserrat en Vespa; el 10 de juliol la benedicció de Sant Cristòfol; el 24 de juliol el sopar de l’entitat; el 10 i 11 de setembre l’exposició de fotos a l’Enrajolada i el 23è Ral·li de Motos Clàssiques; el 24 de setembre la Trobada de Vespa’s a Loarre; el 22 i 23 d’octubre les Pistonadas por los Valles (Osca); el 27 de novembre la sortida ‘Xixarrilles’, i el 18 de desembre el dinar de Nadal.