L’Arc de Sant Martí recapta 14.000 euros en un concorregut festival benèfic

654
Festival benèfic Arc de Sant Martí
Festival benèfic Arc de Sant Martí

La Fundació Privada Arc de Sant Martí ha afegit 13.800 euros més al finançament del nou Complex d’Habitatges per als seus usuaris, que s’està ultimant a l’avinguda del Camí Fondo. Aquesta xifra és la que es va recaptar, divendres al vespre, al 24è Festival de l’Arc de Sant Martí, celebrat a El Progrés. La temàtica d’enguany va ser el musical Grease, i 436 persones ho van viure des de la platea.

El festival va incloure 10 actuacions i el van protagonitzar uns 40 artistes: els usuaris de l’Arc de Sant Martí -persones amb altres capacitats-, familiars, amics i resta de particulars. Beni Martos, el director escènic, destacava que “portem assajant des de l’octubre i, a mesura que han anat passant els mesos, més hem disfrutat posant-los en pràctica”.

Beni Martos, director artístic del festival

Totes les paperetes de la tómbola gegant -un altre dels clàssics de la vetllada- ja s’havien venut abans de l’inici. 452 números, cadascun dels quals tenia premi, procedent de les donacions de comerços, empreses i diversos ajuntaments, com ara el de Martorell. Va posar el punt i final a la cita un refrigeri per a tothom.

Quasi un quart de segle de festival

La presidenta de l’Arc de Sant Martí, Juani González, destacava que “ja fa 24 anys que fem el festival. Al principi, hi havia actuacions de ball de persones externes, però amb els anys ho hem anat agafant els familiars i els usuaris i ara són ells els que protagonitzen els números de ball. S’ho passen bé i cada cop n’aprenen més”.

Juani González, presidenta de la Fundació Privada Arc de Sant Martí

L’alcalde, Xavier Fonollosa, va dir que “en 24 anys s’ha avançat molt, però encara ens falta molt. Des de l’Ajuntament hem estat, estem i estarem al vostre costat”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La gerent de la Fundació Arc de Sant Martí, Rosa Cadenas, va mostrar la seva satisfacció per la resposta, tant dels patrocinadors com del públic, a la nova cita benèfica.

Rosa Cadenas, gerent de la Fundació Arc de Sant Martí

Els 13.800 euros recaptats es destinaran al Complex d’Habitatges de l’avinguda del Camí Fondo, que és a punt d’entrar en funcionament. El proper 18 de maig, de 10.30 a 13.00h, tots els martorellencs que el vulguin conèixer podran assistir a una matinal amb visites obertes.