L’Associació per la Salut Mental amplia i millora la seva difusió amb un nou web

746

L’Associació per la Salut Mental del Baix Llobregat Nord presenta un nou espai web per ampliar el seu grau de coneixement davant la societat a través d’Internet. El nou canal de comunicació aporta informació de referència de l’entitat, les darreres notícies i activitats, els serveis a usuaris i famílies i els espais creatius que ofereixen.

El nou web coincideix de ple amb les celebracions del vintè aniversari d’una entitat que des del 15 de maig de 2000 ajuda a persones que pateixen algun tipus de trastorn de salut mental i a les seves famílies a l’àmbit del Baix Llobregat Nord. El passat 2019 va atendre 205 persones, a més de promoure una vintena de projectes.

Complertes dues dècades, un dels objectius de present i futur era “promoure les xarxes socials i modernitzar la pàgina web de l’entitat, per tal de fer-ne més difusió”, explica la membre de junta de l’Associació i responsable del web, Montse Aguilera.

Montse Aguilera, responsable del nou web de l'Associació per la Salut Mental

El nou espai web té en portada una presentació i seguidament hi ha altres apartats, com ara el blog, que recull tant les notícies que genera l’entitat com un espai creatiu per a que els usuaris i familiars comparteixin escrits, pintura i reflexions amb tothom.

També hi ha informació detallada i contacte de l’entitat, preguntes freqüents, espai per a nous col·laboradors i un apartat amb tots els serveis oferts: el Club Social Punt de Trobada; el Grup d’Ajuda Mútua; el Servei d’Orientació i Assessorament en Salut Mental; el Servei d’Acompanyament Comunitari; els Grups de Suport a les Famílies; el Servei d’Atenció Psicològica; el Servei d’Habitatge d’Inclusió i el Servei d’Assessoria Jurídica. “Volem que sigui una pàgina més interactiva i participativa, més visual i senzilla per navegar”, destaca Aguilera.

Montse Aguilera, responsable del nou web de l'Associació per la Salut Mental
Nou web de l'Associació per la Salut Mental
Nou web de l’Associació per la Salut Mental

El nou espai web és una de les poques accions visibles i accessibles per celebrar el vintè aniversari, a causa de la crisi sanitària provocada per la irrupció de la COVID-19. La resta d’actes previstos s’han posposat per més endavant. Mentrestant, això sí, l’entitat ha reforçat serveis com ara el Club Social Punt de Trobada amb un seguiment telefònic, atenció psicològica en línia i cura presencial als usuaris que viuen en una llar amb suport. Uns serveis que l’associació considera cabdals per ajudar aquestes persones especialment vulnerables en el context actual.