Dissabte es presentarà la nova oferta lúdica i gastronòmica de l’Ateneu

1117
Jam Session de l'Escola Municipal de Música a l'Ateneu

La Regidoria de Cultura presentarà aquest dissabte al vespre la programació de 2018 de l’Ateneu de Can Carreras, que inclou moltes novetats per dinamitzar al màxim l’equipament. Des de l’Ajuntament s’aposta per incloure una nova activitat setmanal amb més concerts i nits temàtiques, així com una nova oferta gastronòmica. Alhora, es pretén potenciar les activitats que ja funcionen a l’espai i incrementant el lligam amb les entitats.

Nous plans, nova gastronomia i noves propostes d’oci i cultura en un espai polivalent. Aquesta és la idea de present i futur que té la Regidoria de Cultura envers l’Ateneu. Els plans es donaran a conèixer dissabte, 3 de febrer, en la presentació de la nova i ampliada programació. “L’Ateneu és un edifici emblemàtic que l’Ajuntament va restaurar fa uns quants anys. Volem dotar-lo d’un contingut cultural, d’oci i gastronòmic que l’apropi de nou als martorellencs, ja que havia quedat una mica oblidat”, explica el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Sergi Corral.

Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Segons Corral, una de les novetats principals serà “que se celebri un cop al mes un concert en viu, de grups locals i dels voltants de petit format, i que es facin projeccions i nits temàtiques”, cada primer dissabte de mes. El segon dissabte seria el torn de la Jam Session de Swing (23.30h); el tercer inclouria la nit d’humor amb el Monoloaddictes Cafè (22.30h). Finalment, el quart divendres de mes seguiria la Jam Session de l’Escola Municipal de Música (19.30h) i el quart dissabte, la Jam de Salsa amb la Martorell Salsera (23.30h).

El regidor destaca que es reforçarà la col·laboració amb les entitats “que ja venen fent activitats que tenen una molt bona resposta, com és el cas de les Jam Sessions de l’Escola Municipal de Música, de la Martorell Salsera o de la Nit de Swing”.

Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Dissabte hi haurà tast de la nova oferta gastronòmica

La transformació de l’Ateneu arribarà també a la seva cuina, “amb una renovada oferta gastronòmica, que coneixerem més endavant. I també volem promoure la terrassa d’estiu. La idea és oferir un espai en el que la gent pugui anar a sopar entre setmana o els dissabtes”, comenta Corral.

Sergi Corral, regidor de Cultura, Museus i Patrimoni

Dissabte, durant la presentació de la programació, els responsables de les entitats de Martorell que retirin la seva invitació podran degustar de manera gratuïta les diferents propostes gastronòmiques que elaborarà el xef. La cita començarà a partir de les 21.00h, i a les 22.30h hi haurà portes obertes a tothom, amb música en directe a càrrec de Roger Fuster i el seu tribut acústic a Sabina.