L’avís d’un agent de la Policia Local de Martorell permet detenir un home per robar amb violència un mòbil a Abrera

1930

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell van detenir dimecres, 25 d’octubre, un home de 33 anys, veí de Sabadell, com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació d’un telèfon mòbil a un menor a Abrera. La detenció es va realitzar gràcies a l’avís d’un agent fora de servei de la Policia Local de Martorell, que va veure i reconèixer l’autor dels fets i va avisar als agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Martorell.

La investigació es va iniciar el 20 d’octubre quan el menor va patir el robatori del seu telèfon mòbil, quan es trobava just davant de l’estació d’Abrera. L’autor del robatori s’hauria apropat a la víctima amb intimidació i li hauria sostret el terminal, segons informen els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

Posteriorment la víctima, acompanyada del seu pare, va reconèixer fotogràficament l’autor dels fets. Els investigadors van comprovar les vendes a establiments de segona mà i van constatar que la persona reconeguda per la víctima hauria venut, el mateix dia del robatori, dos telèfons mòbils en un establiment de Martorell. A més, un dels dos terminals venuts constava a la base de dades policials com a sostret a Sabadell el 17 d’octubre.

El detingut, amb tres antecedents anteriors per fets similars, i amb una ordre de detenció i ingrés a presó en vigor, va passar a disposició judicial. El jutge en funcions de guàrdia va decretar-ne el seu ingrés a presó.