L’emissora municipal celebrarà divendres la 13a Trobada d’Amics de Ràdio Martorell

895
Ràdio Martorell 91.2 FM
Ràdio Martorell 91.2 FM

Ràdio Martorell 91.2 FM organitza el proper divendres, 9 de febrer, la 13a Trobada d’Amics de l’emissora municipal. La cita és oberta a tothom i tindrà lloc al Teatre d’El Progrés, a les 18.00h. La festa aplegarà antics treballadors i col·laboradors, servirà per premiar la fidelitat dels oients, per gaudir plegats de sorpreses i actuacions musicals, així com d’un berenar amb coca i xocolata.

La Trobada d’Amics de Ràdio Martorell “és un reconeixement als oients, el nostre principal motor”, ha dit la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera, qui espera “una jornada de caliu, on els oients puguin interactuar en viu amb les veus que escolten cada dia, les persones que formen part de l’estructura de l’emissora”.

Míriam Riera, regidora de Comunicació

La cita se celebra poc abans de la commemoració del Dia Mundial de la Ràdio (13 de febrer). En aquest sentit, la regidora ha volgut destacar que “les emissores locals tenen un paper fonamental en la vida d’un poble”. “Nosaltres posem el protagonisme en les persones i en allò que passa a casa nostra. És una proximitat física, de pensament, territorial i de manera de fer. Fem una programació diversa, però molt adaptada als nostres oients, ja que el nostre objectiu com a emissora municipal és estar a prop d’ells”.

Míriam Riera, regidora de Comunicació

Per a Riera, la ràdio és “el primer contacte amb la comunitat” i un dels pocs mitjans de comunicació que no ha perdut audiència. “No hem de perdre de vista que hi ha un perfil de gent que escolta la ràdio al moment, però també hem d’adaptar-nos als nous temps perquè les persones que no poden escoltar els nostres programes en l’horari d’emissió puguin accedir-hi. En aquest sentit, vam crear un servei de podcast al Canal de Notícies de l’Ajuntament”.

Míriam Riera, regidora de Comunicació