Clece inicia la ruta ‘Barcelona Emplea’ per donar feina a 100 persones a Martorell

1445
Foto: Clece

El proper 10 de maig, l’empresa de serveis essencials i neteja Clece instal·larà a l’aparcament del Vapor un autobús per fer entrevistes de cara a incorporar nou personal. És la campanya ‘Barcelona emplea’, que cerca 500 nous treballadors de diferents perfils a la demarcació de Barcelona. Els interessats han de contactar abans amb Clece o a través del Molí Empresa de Martorell.

La campanya busca diversos perfils de treballadors, com ara personal de neteja, de manteniment, vigilants i cuidadors. A Martorell, Clece s’ha coordinat amb el Centre de Promoció Econòmica local per buscar quatre perfils laborals concrets: “Personal de neteja a domicili; personal de neteja d’edificis i hotels; vigilants de seguretat i cuidadors”.

Així ho detalla la tècnica de Promoció Econòmica Carme Moles, qui afegeix que “per als vigilants de seguretat i els cuidadors, es precisarà el títol corresponent per tenir aquesta competència”.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Els interessats hauran de sol·licitar cita prèvia per accedir a l’entrevista de selecció de personal a l’autobús el dia 10. Es pot fer trucant al 900 060 120 (de dilluns a divendres de 09.00 a 18.00h, i dissabtes de 09.00 a 13.00h), o bé inscriure’s al web www.barcelonaemplea.cat.

La inscripció també es pot fer a través del Molí Empresa (telèfon 93 775 31 01 i correu moliempresa@martorell.cat). Moles explica que “les quatre ofertes les tenim penjades a la plataforma Xaloc d’ocupació per als que ja en són usuaris. Per als qui encara no ho són, podeu venir al Molí Empresa i us donarem d’alta per procedir a participar aquesta selecció”. També s’atendrà a tot usuari que tingui dificultats per a fer el tràmit, en horari de dilluns a divendres de 08.00 a 20.00h.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Acceptada la sol·licitud, l’aspirant haurà d’acudir a l’entrevista el dia i hora indicats amb el seu currículum imprès. L’horari de l’autobús serà de 09.30 a 17.30h.

La tècnica de Promoció Econòmica afegeix que la data límit per a inscriure’s serà “el dia 9 de maig. Tot i així, si algú no ha pogut fer el tràmit, pot anar espontàniament a l’autocar, on serà rebut a l’horari que sigui procedent per a fer l’entrevista”. De totes maneres, recomana “inscriure’s a l’oferta amb prèvia antel·lació”.

Carme Moles, tècnica de Promoció Econòmica

Clece és una companyia formada per més de 80.000 professionals que treballen per a millorar la vida de les persones en diversos àmbits que van des de la neteja, el manteniment o la seguretat, fins a serveis socials relacionats amb la cura de gent gran i en situació de dependència. Té clients a Espanya, Portugal i el Regne Unit.

En aquest procés de selecció de personal, l’empresa marca com a un objectiu objectius la inclusió laboral de persones procedents de col·lectius vulnerables: víctimes de violència de gènere, persones en exclusió social o amb discapacitat, entre d’altres. Per això, qui es trobi en alguna d’aquestes situacions i vulgui inscriure’s, ha de contactar primer amb Molí Empresa de cara a la reserva de la seva cita prèvia.

A més de Martorell, la ruta ‘Barcelona emplea’ recorrerà entre el 8 i el 12 de maig les poblacions de Sitges (dia 8), Vallirana (9) i l’Hospitalet de Llobregat (11 i 12 de maig).