L’equip de futbol de l’Escola Lola Anglada es queda a les portes de la final del ‘Streetwise14’ de París

211

L’equip masculí de futbol 6 de l’Escola Lola Anglada es va quedar a les portes de la final del ‘Streetwise14’, la fase europea del ‘Torneig 6vs6. Sortiu i gaudiu’ que organitza la Fundació Johan Cruyff i que es va celebrar el dissabte a París. El conjunt martorellenc -denominat ‘Los Lola’- va empatar (1-1) contra Dinamarca en el cinquè duel, el més decisiu del campionat. L’equip dels Països Baixos es va proclamar campió després de superar 5-1 al conjunt danès a la final.

Amb un balanç d’una victòria, tres empats i una derrota, l’equip de l’Escola Lola Anglada, format per nois d’11 i 12 anys, va firmar un molt bon torneig. Els martorellencs van perdre contra l’amfitriona, França, en el primer partit (2-3), van empatar contra els Països Baixos (0-0), Bèlgica (1-1) i Dinamarca, i van guanyar a Itàlia (14-0).

Després de caure eliminats a la fase europea del ‘Torneig Cruyff Courts 6vs6’ celebrada a la capital francesa, el conjunt martorellenc s’acomiada d’una competició en la qual ha ofert un gran nivell. Els set jugadors que formaven el grup (Adrián, Ahmed, Bacary, Eiden, Houdaifa, Mario i Víctor) es van proclamar campions de la fase local i regional a Martorell. I van aconseguir l’accés a la fase final imposant-se a la fase nacional a Igualada.

Aquesta competició de futbol per a nens i nenes d’entre 10 i 12 anys es basa en els valors, destacant la importància de competir, conèixer gent i passar-s’ho bé en un format competitiu amb fase local, regional, nacional i internacional.

Una delegació martorellenca, formada per entrenadors, familiars, amics i membres de l’Escola Lola Anglada, juntament amb l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, el regidor d’esports, Gerard Mimó, i la regidora d’Ensenyament, Soledad Rosende, es va desplaçar a París per donar suport a l’equip ‘Los Lola’.