Les activitats a l’aire lliure, protagonistes al Parc Forestal de Can Cases

2075
Can Cases
Can Cases

Més de 500 persones han passat aquest matí pel Parc Forestal de Can Cases i han viscut, en primera persona, una jornada a la natura. Els infants han estat els que més han gaudit de les activitats adaptades a les seves edats, amb un circuit d’aventura, tirolines i una zona de llançament amb arc on han posat a prova la seva punteria.

La jornada ha engegat amb el primer torn de cursa d’orientació, que comptava amb dos recorreguts i en què la participació ha anat creixent a mesura que avançava el matí. En total, 81 persones han pres part d’aquest circuit que s’ha desenvolupat en tres torns. En paral·lel, també s’han fet dues sortides en format de marxa nòrdica, guiats per tècnics del Departament d’Esports. Un total de 43 persones han provat la modalitat de senderisme amb bastons.

Circuit d’aventura i rocòdrom natural

Els participants més joves han pogut gaudir d’una zona d’activitats d’aventura, on hi havia instal·lat un rocòdrom natural, dues tirolines, un circuit de cordes i una zona de llançament amb arc. Per aquesta zona hi han passat prop de 400 infants.

La cita al Parc Forestal de Can Cases s’ha completat amb la posada en funcionament del servei del bar. El parc compta, d’aquesta manera, amb un nou servei de restauració que acompanyarà la zona de lúdica de jocs, amb nous elements per als infants, una zona esportiva, amb les porteries i cistelles adaptades, i una àrea de barbacoes a l’entrada del parc.