Les associacions de comerciants ofereixen un grapat de premis per animar les compres de Nadal

662

En marxa les diferents campanyes de Nadal de les associacions de comerciants de Martorell: Fem Vila, Nou Martorell, Comerç Amic i el Mercat Municipal Les Bòbiles. Aquestes dates són una bona oportunitat per redescobrir l’amplia oferta comercial que ofereixen els establiments del poble i ser premiats per triar comerç local.

La campanya de compres de Nadal de Fem Vila porta per lema ‘Tu ets el millor regal’ i va començar el 9 de desembre als seus 32 establiments associats. L’entitat està repartint 3.300 targetes ‘rasca’, que “contenen fins a 2.200 regals i vals de compra d’una determinada quantitat de diners -fins a un valor total de 3.000 euros- a gastar al mateix establiment”, detalla Oscar Monge, president de l’associació.

Oscar Monge, president Fem Vila

L’associació de comerciants Nou Martorell ha posat en marxa ‘El teu tiquet té premi’. Una campanya en què per a cada compra, “el client opta a una segona compra gratuïta pel mateix import de la que hagi fet en l’establiment. 3000 euros destinats en premis”, diu Marc Casasayas, president de Nou Martorell. Els tiquets recollits fins al 23 de desembre entraran en un sorteig que es farà el 30 de desembre, a les 11.00h, en directe a Ràdio Martorell (91.2 FM).

Marc Casasayas, president Nou Martorell

El Mercat Municipal Les Bòbiles organitza la campanya ‘Per Nadal el Mercat s’omple de Premis’. Tots els clients i clientes que adquireixen productes als diferents establiments comercials durant el període nadalenc reben unes butlletes, que poden omplir amb el nom i cognoms i el número de telèfon de contacte, i dipositar en unes urnes situades al mateix equipament.

“Se sortegen 15 lots de Nadal solidaris, perquè aquest és un moment difícil per a molta gent i cal estar al costat de les persones”, comenta la gerent del Mercat, Pilar Gomà. Els lots inclouen productes ecològics, de proximitat i d’altres, els quals els beneficis de la seva compra es destinaran a diverses associacions i entitats solidàries. El sorteig es fa el 19 de desembre, i el lliurament de premis, el 22 del mateix mes.

Pilar Gomà, gerent Mercat Les Bòbiles

L’altre sorteig és el de 12 vals de compra per valor total de 600 euros. Gomà apunta que serà “a partir de les compres fetes entre el 27 de desembre i el 6 de gener. Hem pensat que cal donar suport a les famílies i ajudar-los”. El sorteig serà el dia 8 de gener i els premis es recolliran el 14.

I l’associació Comerç Amic de Martorell sorteja una desena de premis per comprar a les seves botigues fins al 5 de gener.