Les ciclistes de la reVolta 2023 rodaran per Martorell

730

La reVolta, la prova ciclista catalana per excel·lència en modalitat femenina, trepitjarà Martorell el dissabte 29 d’abril dins dels 126,9 quilòmetres del seu recorregut. Les 147 participants, repartides en catorze conjunts, passaran pels carrers martorellencs en el tram inicial de la prova i en un dels trams més plans de la cursa. A diferència de la modalitat masculina, la femenina només se celebra durant un dia.

Sant Cugat del Vallès serà el punt de sortida i arribada de la quarta edició de la reVolta, que enguany comptarà amb tres ports de muntanya i que fa un pas endavant pel que fa a la seva duresa i exigència. De fet, la del 2023 serà qualificada dins la categoria UCI 1.1. L’hora prevista perquè les ciclistes passin per Martorell és des de les 11.08 fins les 11.21h. Amb procedència del port d’Ullastrell per la C-243c, els equips avançaran pel carrer del Mur, el carrer de Torrent de Rosanes, el carrer de la Unió i el carrer de Sant Josep abans de desviar-se en direcció a Piera per la BV-2433 i a Sant Esteve Sesrovires i Masquefa per la B-224. El recorregut seguirà per Sant Llorenç d’Hortons, Gelida, Corbera de Llobregat, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Molins de Rei, El Papiol, Rubí i Sant Cugat del Vallès.

Els equips participants d’enguany són el Cofidis Women Team, Massi, Israel Premier Tech Roland, BTC City Lujbljana, Canyon Sram Generation, Coop-HiTec Products, Zaag Cycling Team, Farto-BTC WCT, Laboral Kutxa-Fundación Euskadi, Stade Rochelais Charente Maritime, Team Groupe Abadie, Maiatos i les seleccions de Catalunya i de Xipre.