Les estacions d’FGC s’anomenen “Gràcies” durant aquestes festes de Nadal

688
Foto: FGC

La campanya de Nadal d’FGC ja és al carrer i aquest any amb un missatge clar: “Gràcies”. És un reconeixement a totes les persones que, com els professionals sanitaris, dels serveis socials i tants d’altres sectors com  els propis professionals del transport, aquest any han fet front a la pandèmia i han garantit amb el seu esforç els serveis bàsics als ciutadans. Per donar-los les gràcies a tots ells, les estacions d’FGC s’anomenaran simbòlicament “Gràcies” durant aquests festes de Nadal.

A partir d’avui i fins el dia 8 de gener, a totes les estacions de la línia Llobregat-Anoia, entre elles les tres de Martorell, a les estacions de la línia Barcelona-Vallès, i a les de Balaguer, Tremp i La Pobla de Segur de la línia Lleida-La Pobla, les persones usuàries podran llegir la paraula “Gràcies” a les andanes, fàcilment identificable com a nom d’estació ja que estarà emmarcada dins del rombe característic de la companyia.

La campanya també inclou la difusió d’un vídeo que es pot veure a estacions, trens i als diferents suports de la companyia en xarxes socials.