És el torn del barri de Can Carreres, amb les seves festes de Sant Jaume

1221
Festes Sant Jaume 2018

El barri de Can Carreres fa festa grossa al juliol coincidint amb l’onomàstica del seu patró, Sant Jaume. Aquest dissabte i diumenge, l’associació veïnal ha programat tot un seguit d’actes festius, entre els que destaca el sopar popular i un esmorzar de botifarrada. Com a prèvia, veïns del barri van pujar a Montserrat el passat diumenge.

El dissabte 22 de juliol, començarà al passeig de Catalunya amb la xocolatada infantil (10.00h) patrocinada per l’Ateneu de Martorell. Des d’aquesta hora i fins a les 13.00h també es podrà veure l’exposició de manualitats de l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica.

Aquesta entitat manté una estreta col·laboració amb l’AV, tal i com apunta el membre de junta Ferran Vidiella: “És una entitat que es reuneix entre setmana al local de la nostra associació veïnal i que tenen la bonhomia d’oferir-nos les seves labors per al sorteig de les paneres al vespre”. A les 11.00h també hi haurà un torneig ràpid d’escacs, amb el Club d’Escacs Martorell.

A la tarda, batukada amb el grup Ketubara (18.00h) pel passeig de Catalunya, el carrer i la plaça del Pedró. Una hora més tard, 3r Tardeo Musical Solidari ‘Todo Pasará’, amb les actuacions de Lluna Guzmán, Maria Fernández, Daniel García, Irene Porta i Paula Milara.

A les 21.00h se celebrarà “el sopar popular, que cadascú ha de portar de casa seva. Si es vol reservar lloc a les taules, convé dir-ho abans al local de l’associació, obert els vespres a partir de les 19.00h en dies laborables. A les 22.45h es farà el sorteig de paneres amb creacions realitzades per l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica, i a les 23.00h, música al carrer amb Dj Rafa Martínez”.

Ferran Vidiella, membre de junta de l'AV Can Carreres

El diumenge 23 de juliol hi haurà botifarrada popular (09.00h) al preu de 5 euros (entrepà i beguda), davant del local. De 10.00 a 13.00h, 13a Trobada de Plaques de Cava al passeig de Catalunya. A les 11.30h, animació infantil, i per tancar la festa, havaneres amb el grup Cala Fallera a les 21.00h patrocinat per Inovyn i amb rom cremat i coca.

Ferran Vidiella, membre de junta de l'AV Can Carreres

Vidiella anima els veïns i veïnes del barri a engalanar els balcons per refermar el sentiment de les festes de Sant Jaume a Can Carreres, i a la resta de gent de Martorell d’acudir-hi.

PROGRAMA DE FESTES DE SANT JAUME DE CAN CARRERES