Les participants del programa ‘Ocupa’t Dones’ inicien els tallers d’apoderament

1500
Ocupa't Dones

Un total de 14 dones del programa ‘Ocupa’t Dones 10’ van assistir la setmana passada a la primera sessió dels ‘Tallers d’apoderament per a dones’ al Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner. El programa de foment de la inserció laboral, combina accions d’orientació i formació. En aquesta edició hi participa una trentena de dones, d’entre 29 i 60 anys, en situació de reincorporació al mercat de treball.

El cicle de ‘Taller d’Apoderament per a dones’ ha començat amb la sessió ‘Néixer dona. Identitat i gènere’, a càrrec de Carmen Cordón, responsable del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Martorell. S’han programat cinc sessions envers l’apoderament de la dona, amb l’objectiu de transmetre la importància de l’autoconeixement per aprendre a valorar i acceptar les seves característiques, alhora que puguin identificar les seves fortaleses i debilitats, com a opció de millora.

La segons sessió ‘Qui sóc jo. Identitat personal’ tindrà lloc el 17 de març, la tercera ‘Em conec i em valoro. L’autoestima’ el 21 d’abril, la quarta ‘Expresso les meves opinions. L’assertivitat’ el 19 de maig i la cinquena ‘Fer-me càrrec del que sento. L’autocontrol emocional’ el 16 de juny.

Èxit de la passada edició

La darrera edició d’aquest programa de reinserció laboral per a dones de Martorell ‘Ocupa’t Dones’ va finalitzar al mes d’octubre amb un percentatge d’inserció laboral del 73% de les seves participants. Durant el 2021, 44 usuàries del Servei Local d’Ocupació de Martorell van tenir l’oportunitat de participar en aquest projecte aconseguint 20 d’aquestes dones un contracte de treball.

Les dones interessades a participar encara poden fer la seva preinscripció, omplint el formulari preinscripció online, a la pàgina web del Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner, o de manera presencial al mateix Molí Fariner (camí del Riu s/n).