Les sessions d’acollida al Servei Local d’Ocupació de Martorell s’adapten ‘online’

937
Molí Empresa. Foto: Dani Garrido

El Centre de Promoció Econòmica ofereix sessions informatives d’acollida a demandants del Servei Local d’Ocupació de manera telemática a través de la plataforma jitsi.org. La propera cita serà el 21 de maig, a les 10.30h, per tal de facilitar als participants la recerca de feina i la seva incorporació al mercat laboral.

La sessió serà a càrrec de les tècniques d’Ocupació i Inserció del Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa. Explicaran el funcionament del Servei Local d’Ocupació, la recerca de feina a la platafoma Xaloc i com inscriure’s a les seves ofertes, així com tots els programes que ofereix el Centre de Promoció Econòmica dels quals es poden beneficiar.

Els interessats han d’omplir previament el formulari d’inscripció a aquesta jornada a través del següent enllaç. És recomanable que els usuaris puguin facilitar per a la seva posterior alta al servei la següent documentació: DNI o NIE, currículum vitae, informe de la vida laboral, certificat de discapacitat si procedeix, informació actualitzada de cursos realitzats tant de formació reglada com de formació ocupacional o continua i carnets professionals.

El Servei Local d’Ocupació (SLO) de Martorell és gratuït i ofereix informació, assessorament i orientació professional. Fa d’intermediari entre persones que cerquen feina i el mercat de treball. Disposa d’un espai de recerca, de formació i d’intercanvi, amb uns recursos especialitzats i uns professionals preparats. El SLO està integrat dins la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació de la Diputació de Barcelona i col·labora amb el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El SLO s’adreça a empreses que cerquen treballadors i a persones en procés de recerca activa de feina (en situació d’atur o treballant). Té com objectiu principal incentivar i dinamitzar l’ocupació del municipi i desenvolupar activitats destinades a afavorir la inserció laboral i la millora professional de les persones aturades o en actiu, a través d’accions de gestió d’ofertes de treball (Borsa de treball – Xarxa Xaloc), rebre assessorament i orientació laboral (Club de la Feina) i accedir a programes d’orientació i inserció o plans d’ocupació.

Per poder accedir als diferents serveis del SLO cal estar empadronat a Martorell o Castellví de Rosanes, assistir a una sessió informativa d’acollida i fer una entrevista personal.