L’Escola de Música emetrà al seu Youtube les audicions d’instrument de finals de quadrimestre

544
Escola Municipal Música Martorell

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell oferirà, del 19 de febrer al 5 de març, les audicions d’instrument de final de quadrimestre. S’estrenaran cada dia en directe, a les 20.00h, al seu canal Youtube i es publicaran, posteriorment, al portal martorelldigital.cat.

La directora de l’EMM, Carme Valero, diu que “volem compartir amb tots vosaltres les audicions virtuals que hem preparat. Són audicions avaluatives d’instrument. Cada any en fem dues de quadrimestrals, la primera de les quals és en forma d’audició. Per nosaltres és molt important l’actuació en viu, però poso en valor l’esforç de fer les gravacions i agraeixo la implicació de les famílies, que és fonamental”.

Carme Valero, directora Escola Municipal de Música

Valero remarca la feina de tot el claustre de l’EMM “que ha hagut de posar-se les piles amb temes tècnics en els que no són experts, però que les circumstàncies demanen. Moltes hores editant àudios i vídeos per compartir la nostra feina a través de les pantalles”.

Carme Valero, directora Escola Municipal de Música

“Aquest any està sent bastant accidentat pels confinaments. La formació dels alumnes no és el mateixa que venint a l’escola, però hem de valorar molt la feina que s’està fent online i que està sent molt ben rebuda. Valoro l’evolució dels alumnes i la tasca del professorat. No podem dir que el curs està perdut. S’han treballat coses diferents i d’altres maneres, i de tot se n’aprèn”.

Carme Valero, directora Escola Municipal de Música

El 19 de febrer es podrà veure el concert de bateria a càrrec d’Eloi López; el 22 de febrer el de saxòfon, flauta travessera i clarinet amb Enric de Castro, Susanna Martínez i Enric Pinazo; el 23 de febrer violí i violoncel amb Iolanda Mauri i Julià Borràs; el 24 de febrer serà el torn de Pol Padrós a la trompeta, i el 25 de febrer guitarra clàssica amb Danielle Kassner, Kiko Valín i Manolo Forniés.

L’1 de març s’emetrà l’audició de baix elèctric de Jordi Porcar; el 2 de març piano amb Paquita Almirall i Manolo Forniés; el 3 de març piano i cant d’Àlex Badia i Llorenç Castelló i el 4 de març amb Enric de Castro, Marina Hernández i Carmen Valero. Per últim, el 5 de març es podrà Marc Castelló a la guitarra elèctrica.

Calendari audicions EMM