L’escola Juan Ramon Jiménez tindrà un nou ascensor el curs vinent

1957
Escola Juan Ramon Jiménez
Escola Juan Ramon Jiménez

El centre d’educació infantil i primària Juan Ramon Jiménez estrenarà al setembre un nou ascensor que permetrà superar les barreres arquitectòniques existents a l’edifici. Les obres d’aquesta instal·lació ja s’han iniciat i estaran enllestides amb l’inici del curs escolar.

La seva instal·lació segueix la línia iniciada per l’Ajuntament de fer 100% accessibles tots els centres escolars del municipi, atesa la importància de la promoció de l’accessibilitat com a instrument per a fer efectiu el principi d’igualtat. Els darrers anys s’han instal·lat ascensors a altres escoles, com l’escola José Echegaray i l’escola Els Convents.

La coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, diu que aquestes actuacions s’emmarquen dins del pla iniciat l’any 2016 de millora, reparació i manteniment dels centres educatius públics de primària, llars d’infants i escoles municipals, amb programació explicita d’actuacions integrals a l’estiu, com a complement del manteniment que es fa durant tot el curs.

Núria Canal, regidora d'Ensenyament

Aquestes tasques continuaran aquest any amb accions a la majoria de les escoles i preveuen millora als patis, adequació de diversos espais, renovació de mobiliari i equipament, i modernització de les instal·lacions d’aigua calenta sanitària i de calefacció. Amb aquestes mesures es preveu millorar la funcionalitat dels equipaments municipals així com millorar l’eficiència energètica dels edificis per tal de fer-los més sostenibles.

Per concertar i prioritzar les demandes de les escoles es van realitzar visites de l’alcalde amb tècnics municipals a les escoles, amb presencia dels equips directius i de representants de les AMPAs, amb els quals es van concertar les millores prioritàries a desenvolupar.