L’Escola Municipal de Música obre un nou taller per apropar els nadons al llenguatge musical

1218
Taller de Música per Nadons
Taller de Música per Nadons

L’Escola Municipal de Música de Martorell iniciarà els dies 3 i 4 de febrer el Taller de Música per a Nadons. Les inscripcions obriran el 20 de gener i a partir del 27 de gener per a les famílies que ja hi han participat. Les sessions aniran a càrrec de la professora de Sensibilització Musical, Anna Roig.

El Taller de Música per a Nadons inclourà 14 sessions amb periodicitat setmanal. Es faran dos grups: els dilluns per a nadons de 9 mesos a 18 mesos, i els dimarts per a nadons de 18 a 3 anys. En tots dos casos, l’horari serà de 16.00 a 16.45h.

La professora Anna Roig comenta que “és un moment per compartir música, grans i petits, ja que els nens no venen sols, ho fan amb un adult de referència. Canten junts, fan audicions, experimenten amb objectes sonors i coneixen instruments. Van jugant amb la música amb eines adaptades a les seves edats i van familiaritzant-se amb el llenguatge musical”. Segons Roig, “si de ben petit has estat contacte amb aquest llenguatge, de gran et serà més fàcil practicar-lo”.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

A les classes, “es fan molts jocs de falda, de dits i d’interacció amb l’adult. Són activitats que van més enllà dels 45 minuts del taller. És repertori que estàs donant a les famílies perquè a casa el puguin fer. És maco veure que aquella música se l’enduen a casa, la transformen i la gaudeixen a la seva manera”, diu Roig.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

La mestra afirma que s’ho passa molt bé fent les classes perquè “són moments molt especials, ja que ens els primers mesos de vida els menuts són esponges i totalment espontanis. Estar envoltada de personetes que tenen moltes ganes de fer el que estem fent és molt gratificant”.

Anna Roig, professora Taller Música per a Nadons

Entre els dos grups hi haurà una vintena de places per a nadons, que vindran acompanyats d’un sol adult. El preu del taller és de 28,69 euros. Per a més informació i inscripcions cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música de Martorell (plaça de la Vila, 7), al telèfon 93 775 19 48, o bé per correu a escolademusica@martorell.cat.