L’Esplai de Gent Gran de La Vila se suma a la programació de sopar i festa per Cap d’Any

483
Cloenda dels'Concerts al Pati' a l'Esplai La Vila
Cloenda dels'Concerts al Pati' a l'Esplai La Vila

L’Esplai de la Gent Gran de La Vila celebrarà, per primer cop, una festa de Cap d’Any al seu local de la Casa Mestres, al carrer del Mur. Aquest esdeveniment començarà pels volts de les 21.00h amb un sopar de càtering, i continuarà amb el ritual del raïm i les campanades, el cotilló i la sessió musical i de ball. La junta de l’Esplai ha definit una disponibilitat de 60 places al preu de 45 euros el tiquet. Encara en queden algunes de disponibles, i per reservar cal trucar al telèfon 699 99 14 14.

La junta s’ha engrescat enguany a incorporar aquesta nova proposta al seu calendari anual d’activitats. “Ens vam ajuntar uns quants i ens vam plantejar per què no fèiem un sopar i festa de Cap d’Any. I vam valorar que tothom pogués gaudir al màxim, però d’una manera que resultés econòmica”, apunta Pere Bel, membre de la junta de l’Esplai i un dels organitzadors de l’esdeveniment.

Bel destaca que “l’important és gaudir tots plegats, amb aquella gent que coneixes, siguin veïns, amics i gent de la nostra edat”. Per això, afegeix, “farem un sopar a la sala gran de l’Esplai, viurem junts les 12 campanades amb la súper televisió que tenim i a continuació escoltarem una mica de música o ballarem al ritme de la TV i del nostre equip de so”.

Pere Bel, membre de junta de l'Esplai de la Gent Gran de La Vila

El menú de càtering que degustaran els comensals el composaran “un envoltini fred de brandada de bacallà i gambes amb oli de pebrot escalivat fred, una cuixa d’ànec confitada amb salsa de taronja i poma al forn, i un pastís de nata i galeta lotus”. I un altre ingredient imprescindible per als assistents: “ganes de gaudir. Això és el que compta més!”.

Pere Bel, membre de junta de l'Esplai de la Gent Gran de La Vila

Actualment queden molt poques places disponibles. Per a més informació i reserves, cal trucar abans al telèfon 699 99 14 14.