L’Esplai Guspira celebra el Carnaval amb els més petits el diumenge 19 de febrer

563
Carnaval Infantil de l'Esplai Guspira

El diumenge 19 de febrer se celebrarà el Carnaval Infantil a Martorell, de la mà de l’Associació Juvenil Esplai Guspira. Es tracta d’una jornada d’activitats que començarà a les 11.00h amb un espectacle infantil a la plaça de les Cultures i que continuarà amb un concurs de disfresses i una rua on els protagonistes seran els més petits.

El grup d’animació ‘Ai, Carai’ donarà principi a l’aplec carnavalesc amb un espectacle lúdic i educatiu, i després començarà la rua, més o menys a les 12.00h. Tal com explica Àngel Rozalén, membre de l’Esplai Guspira, el recorregut de la desfilada “començarà a la mateixa plaça de les Cultures, pujarà pel carrer de Corbera de Llobregat, girant al carrer del Camí Fondo i baixant pel carrer d’Esparreguera fins a tornar a la plaça de les Cultures”. Després de la rua, “cap a les 13.30h es donaran els premis i, per finalitzar, es farà la foto de família de Carnaval Infantil”.

Àngel Rozalén, membre de l'Associació Juvenil Esplai Guspira.

A la rua hi podrà participar qui vulgui, independentment de si es vol o no formar part del concurs de disfresses. Això sí, qui prefereixi optar als premis “s’haurà d’apropar des de les 11.00 fins a les 12.00h a la carpa que tindrem allà al centre cultural i hauran de dir el seu nom, i el nom de la disfressa. Llavors, se’ls donarà un número”, ha explicat Rozalén.

Pel que fa a les normes de puntuació, “es valora l’originalitat, que estigui fet a mà o amb materials reciclats, i que sigui una disfressa en grup, bé sigui amb la família o amics”. Llavors, s’entregaran tres premis, i la valoració la farà el jurat allà mateix.

Àngel Rozalén, membre de l'Associació Juvenil Esplai Guspira.

Finalment, Àngel Rozalén ha aprofitat per fer una crida a tothom qui vulgui sumar-se a l’Esplai, tant a la banda dels infants com dels monitors. “Convidem a tothom qui vulgui a provar, i a apuntar-s’hi. Les quotes són de trenta euros al mes per a material, però poden venir a provar sense cap compromís i, si els agrada, quedar-s’hi”.

Àngel Rozalén, membre de l'Associació Juvenil Esplai Guspira.

Aquesta serà la setzena edició del Carnaval Infantil que organitza l’Associació Juvenil Esplai Guspira, qui s’encarrega d’aquesta activitat des de l’any 2007, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Martorell.