L’estació Martorell Central acull l’exposició ‘Records ferroviaris’

343

L’estació de Martorell Central de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) acull l’exposició Records ferroviaris, una mostra organitzada per l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Ferrocarrils amb la col·laboració de la companyia.

Records ferroviaris transporta les persones visitants a un viatge a través del llegat i les experiències que formen part de la memòria col·lectiva de l’equip humà de Ferrocarrils i de les persones usuàries que han format part de la seva història. Prop de 100 fotografies i els relats de les experiències viscudes permeten conèixer la visió del servei ferroviari en primera persona.

L’exposició es podrà visitar fins al 31 de març a Martorell Central en l’horari de servei d’aquesta estació de la línia Llobregat-Anoia.

La mostra es va exposar per primera vegada a la Regidoria del Districte I de l’Hospitalet de Llobregat durant el mes d’octubre del 2018, amb motiu de la 3a Setmana de la Gent Gran de l’Hospitalet. L’any 2019 es va poder visitar, d’abril a juny, al Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona, i aquest mes s’ha exposat durant quatre dies a l’espai Can Comamala de Sant Vicenç dels Horts.

Ferrocarrils manté un conveni amb l’Associació de Jubilats i Pensionistes a través del qual es vehicula la cessió del local social, el suport legal i la difusió interna de les activitats que organitza. Aquesta exposició posa en valor el vincle i la col·laboració entre ambdues entitats.