L’handbol martorellenc s’imposa a l’Handbol Sant Cugat i guanya per partida doble a casa

1251

Doble somriure dels primers equips del Club Handbol Martorell en la jornada davant els equips de l’Handbol Sant Cugat. Quatre punts dels quatre que es van jugar a les Instal·lacions Esportives Municipals i doble triomf que deixa els equips martorellencs en llocs de privilegi. El primer equip femení del Club Handbol Martorell va imposar-se a l’Handbol Sant Cugat per 26 a 16 i segueix manant en la classificació. Les de José Luís Villanueva van capgirar el 0-1 inicial i ja no van deixar escapar la renda durant el partit.

L’intercanvi de cops va ser una constant, però les groc-i-negres van tenir més encert i això els va valdre marxar al descans amb el 15 a 8 en el marcador. Les de Villanueva van deixar anar l’accelerador a l’inici de la segona meitat, i més permissives en defensa, van deixar que les santcugatenques entressin al partit i se situessin a només quatre gols. Però la contundència de les martorellenques va tornar a aparèixer i va tancar la porteria a pany i forrellat per frenar les vallesanes. A poc a poc, la renda va anar fent-se més gran i la victòria va quedar-se a casa, 26 a 16.

El tècnic José Luís Villanueva va reconèixer el treball defensiu de l’equip i va admetre que és una feina que ve de fa setmanes.

Jose Luis Villanueva, entrenador CH Martorell femení

Victòria ajustadíssima del primer equip groc-i-negre masculí també contra l’Handbol Sant Cugat (29-28). En una primera meitat molt sòlida, els de Christian Stahringer van prendre l’avantatge. Però en el segon temps, la qualitat d’un dels jugadors vallesans va superar-los i va estar a punt de capgirar el marcador. Tot i que van tenir el darrer llançament, els santcugatencs van estavellar el xut a la barrera i van marxar amb les mans buides a casa.

Guanyen també a domicili

El primer equip del Club de Futbol Martorell va sumar els tres punts a domicili, davant l’EFAC Almacelles (0-2), i segueix quart a la taula, amb 14 punts, set per sota del líder, la Montanyesa.

A Lleida, els d’Albert Nualart van mostrar-se més tímids en atac a la primera meitat. La defensa local va frenar els seus intents, tot i que ells també van neutralitzar les arribades a la porteria de Marc Ollé. En la represa, els blanc-i-vermells van acostar-se més a la porteria local. En la jornada de debut del nou martorellenc Gerard Brossa, els de Nualart van anar per feina. Adrián Arenas va tornar a desencallar l’atac blanc-i-vermell i Eric Arévalo, amb un xut que el porter lleidatà no va arribar a capturar, va fer la sentència.

Amb aquesta victòria, els blanc-i-vermells es consoliden a la quarta plaça i la setmana vinent rebran el Santboià, el tercer classificat.

En clau femenina, el primer equip blanc-i-vermell va guanyar el Món Femení Terrassa (2-3) amb un hat-trick de Clàudia Sánchez. Les de Jaime Cañedo se situen en la desena plaça, amb 10 punts.

Cauen lluny de casa

En bàsquet, 86 a 56 per als de Toni Olivares, que tornen a l’última plaça després de caure a la pista del CB Alfindén. Els blaus van veure’s condemnats per un segon i un quart períodes fluixos en atac i tornen a tancar la classifciació, amb un balanç d’1-4.

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell va perdre a la pista del Futsal Lleida per 4 a 3 en un partit molt ajustat.

En waterpolo, victòria de l’absolut femení del Club Natació Martorell (5-15) contra el Club Natació Granollers. En rugby, derrota de l’absolut masculí del Rugby Club Martorell contra el Santboià, 17 a 63.