L’humorista Santi Rodríguez presenta divendres al Centre Cultural el seu monòleg sobre els viatges

1025

L’actor Santi Rodríguez, el fruiter de la televisiva sèrie 7 Vidas, presenta aquest divendres, a les 22.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural, el seu nou monòleg Como en la casa de uno…en ningún sitio. Després de visitar molts països, entre ells Portugal, Estats Units, Argentina, Romania o Austràlia, l’actor ha arribat a la conclusió que com a casa no s’hi està enlloc. Confessa que l’estranger és molt bonic, però “està lluny i parlen molt estrany”. De tota manera, recomana viatjar per conèixer gent de tot arreu. El més curiós de sortir fora, diu, és que “et converteixes en guiri sense adonar-te’n i els guiris deixen de ser-ho perquè són d’allà”.

L’humorista va néixer a Màlaga, tot i que la seva família es va traslladar de seguida a Jaén. Va estudiar Dret a la Universitat de Granada, però la seva vocació era la interpretació. Poc a poc va anar descobrint que era més que apte per a la comèdia. L’èxit li va venir després de participar a El Club de la Comedia, ser col·laborador de La Noche con Fuentes y Compañía, i entrar a la sèrie 7 Vidas. En teatre ha format part de 5 Hombres.com o Ave Sosía. També ha estat jurat de la 8a edició de Más que baile i col·laborador del programa Al Ataque.

Santi Rodríguez aterra a Martorell aquest divendres amb un xou unipersonal en què explicarà històries desbaratades i desconcertants sobre les seves estades a l’estranger, amb la vis còmica que el caracteritza. Un espectacle ideal per passar una bona estona.

Les entrades anticipades es poden aconseguir al preu de 15 euros a la Llibreria Miró (c/ de Francesc Santacana, 12), a la Cafeteria Coco Martorell (c/ del Doctor Trueta, 1) i en línia a www.tiketea.com. També es podrán comprar a taquilla, una hora abans de l’espectacle, al preu de 18 euros.