Tomás: “Tenim sensacions especials pel proper diumenge. Es respira un canvi tranquil”

1291
Acte electoral del PSC
Acte electoral del PSC

El candidat a l’alcaldia de Martorell pel PSC, Lluís Tomás, ha demanat que l’electorat aposti per la seva formació el proper diumenge per generar un “canvi tranquil” al govern municipal. En un acte electoral celebrat aquest matí, Tomás ha denunciat deficiències urbanístiques en barris i ha promès la gratuïtat de l’ensenyament de 0 a 3 anys i dels llibres de text escolars. Els integrants de la llista Remedios Márquez, Manoli Franco, Álex Delicado i Maria Lluïsa Navarrete l’han acompanyat a l’escenari.

Tomás ha exposat que els components de la llista socialista “no volem ser més a l’oposició, volem ser al govern”, i ha dit que “tenim sensacions especials” per la jornada del dia 26. Per a fer-ho, ha dit, “comptem amb 50 compromisos vàlids i reals dins del nostre programa electoral”.

L’alcaldable socialista s’ha referit a l’urbanisme: “Reconeixem que s’han fet coses els darrers anys, però hi ha molts punts de Martorell que no estan bé, hi ha un desequilibri. Només cal que feu una passejada per la Verge del Carme, l’Illa Santacana, Can Cases o Buenos Aires, on hi ha voreres aixecades”. També ha citat “la rambla de Les Bòbiles, que en pocs anys s’ha aixecat fins a tres vegades”.

Lluís Tomás, candidat a l'alcaldia pel PSC

Tomás ha dit que “ens preocupa molt que el dèficit de l’Ajuntament de Martorell sigui de 15 milions d’euros”, ha destacat que les propostes electorals socialistes inclouen “el suport a les persones amb discapacitats i els que ho passen més malament amb l’habitatge”, ha apostat per “la gratuïtat dels llibres de text escolars i de l’ensenyament de 0 a 3 anys” i per la creació, al carrer de Pep Ventura, d’un pla integral per crear un aparcament soterrat.

Lluís Tomás, candidat a l'alcaldia pel PSC

Remedios Márquez ha parlat de la tasca de la seva formació des de l’oposició els darrers quatre anys. “Hem controlat i fiscalitzat de forma constructiva, amb diàleg i consens, fent propostes. Sovint hem arribat a acords, però moltes mesures aprovades al Ple han quedat estancades i no s’han dut a terme”. La número 2 de la llista ha dit que el seu partit “exigirà a la Generalitat el servei d’urgències nocturnes al Centre d’Atenció Primària” i “més places a la Residència Sant Joan de Déu. Actualment n’hi ha de lliures, però molta gent no les pot pagar”.

Remedios Márquez, número 2 a la llista electoral del PSC

La número 4, Manoli Franco, ha descrit l’alcaldable com “una persona que s’implica i es sensibilitza amb tothom, proper i amigable” i ha explicat que “fa uns anys em va presentar un fantàstic projecte i per això estic aquí, perquè crec que Martorell pot anar a més”.

Manoli Franco, número 4 a la llista electoral del PSC

Álex Delicado, 11è a la llista, ha criticat que “l’actual govern ha fet coses per la gent jove, però tard i malament”. Ha reclamat “un major reconeixement i sensibilitat envers l’esport femení” i ha promès la creació “d’un fons social per a estudiants i el Work Experience, un programa perquè els joves treballin a l’estiu a l’Ajuntament”.

Álex Delicado, número 11 a la llista electoral del PSC

Maria Lluïsa Navarrete –número 18 de la llista- ha reclamat per a la propera legislatura “una regidoria específicament dedicada al benestar animal, que inclogui el respecte, l’atenció i la seva protecció”.

Maria Lluïsa Navarrete, número 18 a la llista electoral del PSC

L’acte ha inclòs l’actuació del Coro Rociero de Terrassa i s’ha completat amb una paella per a tots els assistents.