L’últim ple municipal de l’Ajuntament de l’any accepta la xifra de 27.645 habitants de l’INE

884

La Sala de Sessions de la Casa de la Vila ha estat escenari, aquest dilluns al vespre, de l’últim ple de l’Ajuntament de l’any. Una sessió plenària que, entre altres coses, ha donat conformitat a la xifra oficial de 27.645 habitants de Martorell, a 1 de gener de 2016, aportada per l’INE (Instituto Nacional de Estadística).

El ple de l’Ajuntament ha aprovat també una operació de crèdit amb la Diputació de Barcelona per valor de 175.000 euros, al 0% d’interès i sense comissions. Aquests diners es destinaran a finançar obres contemplades als pressupostos del 2016, com ara la reurbanització del carrer Montserrat, actualment en marxa.

El regidor d’Hisenda de l’Ajuntament de Martorell, Josep Casasayas, ha declarat que aquest conveni amb la Diputació és “un pas més” de l’equip de govern, que segueix apostant per mantenir “endreçada i en òptimes condicions la via pública, sense oblidar-nos de cap barri”.

Així mateix, el Ple ha aprovat amb els vots de l’equip de govern una moció que proposa l’eliminació de l’índex de referència dels préstecs hipotecaris a més de tres anys i altres actuacions relacionades amb els préstecs hipotecaris. Aquesta moció s’ha aprovat després que la moció inicial, presentada pel grup municipal de Movem Martorell a petició de la PAH, no aconseguís prou consens.

L’alcalde Fonollosa ha tancat la sessió amb un reconeixement a totes les entitats i persones de Martorell que van col·laborar, el passat cap de setmana, perquè La Marató de TV3 recaptés el màxim superant amb escreix el repte dels 25.000 euros, mil euros per cada any de La Marató, que s’havia marcat la comissió. També ha desitjat Bones Festes i una bona entrada a l’any nou a tothom.

L’alcalde, els regidors de l’equip de govern i els de l’oposició tornaran a reunir-se en sessió plenària el dilluns 16 de gener de 2017.