Martorell acull una matinal del ‘Juga Verd Play’ per fomentar la part més lúdica de l’esport

1148

El Pavelló Esportiu Municipal i les Instal·lacions Esportives Municipals han estat escenari aquest matí d’una jornada ‘Juga Verd Play’, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat, amb el suport de l’Ajuntament de Martorell. Hi ha participat l’Associació Esportiva Martorell i el Club Voleibol Martorell. La iniciativa persegueix la finalitat de practicar esport per aprendre i compartir.

‘Juga Verd Play’ vol trencar la dinàmica de partits i competicions durant la temporada amb una jornada on els esportistes puguin relacionar-se i compartir experiència per superar un repte treballant en equip. La regidora d’Esports Belén Leiva, ha destacat que “és el segon any que Martorell s’hi adhereix amb l’objectiu de buscar la part més lúdica de l’esport i fomentar la cooperació, l’autoestima, la tolerància i la responsabilitat. No importa tant guanyat com passar-s’ho bé”.

Albert Ginés, responsable del Pavelló Esportiu Municipal i les IEM, ha destacat la importància de desenvolupar iniciatives com aquesta, que “aposten pels valors esportius i posa en valor la formació de persones a través de diferents disciplines”.

Un centenar de participants

A la pista annexa del Pavelló Esportiu Municipal s’ha jugat a futbol sala amb 28 participants alevins i 21 prebenjamins de l’Associació Esportiva Martorell i d’entitats esportives de Cornellà de LLobregat, Olesa de Montserrat, Sant Andreu de la Barca, Collbató, Montpedrós, El Bruc i Piera.

A les IEM, jugadores de les categories benjamí i aleví del Club Voleibol Martorell han jugat amb equips de Cunit, Vilanova i la Geltrú, Sant Esteve Sesrovires, El Vendrell, Cornellà de Llobregat i Sant Boi de Llobregat. En total 48 esportistes inscrites.

La jornada s’ha dividit en dues parts d’uns 45 minuts. La primera part ha constat d’activitats lúdiques i la segona de partits reduïts. Les normes dels partits en categories infantil, prebenjamí o benjamí han estat controlades pels tècnics i dinamitzadors, mentre que a la categoria aleví s’ha potenciat l’auto-arbitratge. Els participants han desenvolupat destreses per tal de cercar el repte individual i col·lectiu.