Martorell disposarà d’un nou pavelló esportiu municipal al barri de Can Cases l’any 2019

1796

L’Ajuntament de Martorell impulsarà la construcció d’un nou pavelló esportiu municipal al barri de Can Cases. El nou equipament, pensat per a la pràctica de bàsquet, futbol sala, handbol i voleibol, comptarà amb tres pistes transversals. Les obres començaran l’estiu de 2017 i tindran una durada aproximada de 18 mesos.

El nou pavelló s’ubicarà al solar que hi ha entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar, a tocar del Complex Esportiu Torrent de Llops. Serà un equipament de 3.500 m2, de titularitat municipal, dividit en tres àrees: espai esportiu (pista poliesportiva divisible amb cortines en tres pistes), vestidors i graderia.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell, assegura que el municipi “ha fet un gran salt de qualitat en l’àmbit esportiu amb la posada en marxa del Centre Integral Esport Salut (CIES) o la remodelació integral del Complex Esportiu Torrent de Llops. El nou pavelló és una necessitat per cobrir l’alta demanda d’esports de pista. Una petició expressa feta per les entitats esportives”.

Amb el nou pavelló, “Can Cases guanyarà un nou equipament emblemàtic i singular, seguint l’empremta dels nous edificis que anem construint, perquè d’aquesta manera guanyem també en paisatgisme urbà”, ha destacat Fonollosa. El nou equipament és previst que es posi en marxa durant l’any 2019.

Nova seu per a la Brigada Municipal

Per tal d’iniciar les obres del futur pavelló esportiu, “caldrà enderrocar l’actual edifici dels Serveis Municipals de la Via Pública, situat al barri de Can Cases”, ha explicat l’alcalde. L’equip de govern té prevista la construcció d’un nou magatzem per a la Brigada Municipal, més modern i funcional, que s’aixecarà al nou polígon industrial que s’està construint a prop del barri de Can Bros. Les obres començaran durant el darrer trimestre d’aquest 2016.

La nova seu del Serveis Municipals de la Via Pública (9.106 m2) compartirà ubicació amb la deixalleria municipal, que es traslladarà del polígon La Torre al nou emplaçament (3.600 m2).