Martorell encén el Nadal aquest divendres i inaugura la pista de patinatge sobre gel

3364
Encesa llums de Nadal
Encesa llums de Nadal

Martorell donarà la benvinguda al Nadal aquest divendres amb l’encesa de llums, a les 18.00h, al pont del Diable, i a les 19.00h, a la rambla de Les Bòbiles. Els assistents gaudiran d’escenografia i actuacions nadalenques. La pista de patinatge sobre gel obrirà portes la mateixa tarda a la plaça Mare Caterina Coromina, darrera el Mercat Municipal.

El pont del Diable tornarà a il·luminar-se aquest Nadal quan l’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat del regidors i alguns infants, premi el polsador enmig d’una pluja de confeti, canons de neu i espelmes gegants. La Coral de Rosanes oferirà una cantada amb cinc peces del seu repertori nadalenc, mentre es reparteix xocolata calenta amb melindros.

A la rambla de Les Bòbiles amb el carrer de Jacint Verdaguer, es reproduirà l’encesa una hora més tard. L’espectacle itinerant Bicicadrabra de Fèlix Brunet amenitzarà la vetllada i conduirà els presents fins a la plaça Mare Caterina Coromina, on enguany s’ha instal·lat la pista de patinatge sobre gel i una petita fira comercial amb productes nadalencs, avança Rosa Cadenas, regidora de Promoció Econòmica i Comerç. Allà també es degustarà xocolata desfeta i es podrà veure una exhibició de patinatge del FC Barcelona.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

“Hem dissenyat una campanya amb molta il·lusió, pensada especialment perquè els martorellencs no hagin de marxar fora a divertir-se en família, sinó que tot ho tinguin aquí ben a la vora”, afirma Cadenas. “Li donem molta importància a que la gent quan surti al carrer senti que és Nadal. Per això, volem fer una encesa en un to festiu i compartida entre tots”.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç

El 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, “la plaça de l’Església acollirà una fira comercial amb atraccions infantils, opcions de gastronomia i productes nadalencs, al costat de l’eix comercial de la Vila, perquè la gent pugui aprofitar per fer les seves compres típiques d’aquestes dates”, apunta la regidora.

Rosa Cadenas, regidora de Comerç