Martorell es llança aquest dissabte als carrers per vestir-los de Carnaval

1158
Carnaval. Foto: Grisphoto
Carnaval. Foto: Grisphoto

Més de 1.700 persones, repartides en 34 colles, ompliran de color, creativitat i alegria els carrers de Martorell aquest dissabte de Carnaval, que enguany se celebra sota el lema ‘Recrea’t’. La Gran Ballada, el lluïment de les disfresses pels carrers, la recompensa dels premis, el sopar i gresca final a Ca n’Oliveres, són els ingredients de la cita més multitudinària del nostre calendari festiu.

Les colles es congregaran al carrer del Mur, a les 17.00h, per fer la Gran Ballada, mitja hora més tard, a ritme de la popular cançó Think d’Aretha Franklin, tot seguint la coreografia del vídeo tutorial. El recorregut seguirà pel carrer de Pau Claris; l’avinguda dels Germans Martí; plaça del Vi; rambla de Les Bòbiles fins al carrer de Jacint Verdaguer, en el que es farà mitja volta i es baixarà per la mateixa rambla fins la plaça del Vi; la carretera de Piera; el carrer de Montserrat fins arribar a la Nau 1 de Ca n’Oliveres, recorda el regidor de Cultura, Museus i Patrimoni, Andreu González.

Andreu González, regidor de Cultura

Quan les colles arribin al recinte firal, es farà el lliurament de premis i el sopar, a les 21.00h, i començarà la primera part de la festa (sessió familiar). A la 01.00h s’iniciarà la segona part (sessió golfa) per a majors de 16 anys, per a la que cal recollir invitació prèviament a qualsevol de les Oficines d’Atenció al Ciutadà del PMSAPM.

Andreu González, regidor de Cultura

Es concediran cinc premis: un primer premi a la millor disfressa (dotat amb 1.000 euros); un segon premi a la millor disfressa (600); un tercer premi a la millor decoració de la carrossa (500); un quart premi a la millor coreografia (400 euros) i un premi especial de salut, per fomentar els hàbits saludables en nutrició, activitat física o descans, entre d’altres, dotat amb 200 euros.

La festa continuarà diumenge amb el Carnaval Infantil de l’Esplai Guspira, a la plaça de les Cultures. Començarà, a les 11.00h, amb l’espectacle infantil de Pep López FolkidsA les 12.00h, s’iniciarà la rua pel carrer de Corbera de Llobregat, carrer del Camí Fondo i carrer d’Esparreguera fins a retornar a la paça. En acabar, es farà el concurs de disfresses i el lliurament de premis.